Merhaba arkadaşlar
3 hafta önce bu spora başladım.Kasık fıtığı olduğu için hep tereddüt ile yaklaşmıştım 5 yaşında kasık fıtığı ortaya çıktı şuan 24 yaşındayım ve sorun teşkil etmiyor şişlikte yok .Neyse asıl konu beslenme ile ilgili iş dolayısı ile hergün farklı saatlerde kalkıyorum ve belli bir programa sadık kalmam mümkün değil.Ortalama bir günlük beslenmemi yazacağım değerlendirirseniz sevinirim
sabah kalkış 1 yemek kaşığı pekmez 1 bardak yağsız süt
kahvaltı 50 gr peynir 2 yumurta beyazı 1 tam yumurta
öğlen genellikle subway tavuk fleto yada hindi göğüsü kepek ekmek içine
antrenman
akşam yemekte ne varsa
gece 2 yumurta beyazı 1 tam yumurta 1 bardak yağsız süt
ve gün içerisinde 2-3 bardak şeker koymadan kahve içiyorum
Boy :1 88 Kilo :74 idi 3 haftada 75.5 kilo oldum amacım hacim almak ama yağsız şekilde yada yağ oranı en düşük seviyede
ayrıca antrenman günlerimde şu şekilde pazartesi salı antranman çarşamba dinlenme perşembe cuma antrenman c.tesi pazar dinlenme (iş dolayısı ile)
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
3 hafta önce bu spora başladım.Kasık fıtığı olduğu için hep tereddüt ile yaklaşmıştım 5 yaşında kasık fıtığı ortaya çıktı şuan 24 yaşındayım ve sorun teşkil etmiyor şişlikte yok .Neyse asıl konu beslenme ile ilgili iş dolayısı ile hergün farklı saatlerde kalkıyorum ve belli bir programa sadık kalmam mümkün değil.Ortalama bir günlük beslenmemi yazacağım değerlendirirseniz sevinirim
sabah kalkış 1 yemek kaşığı pekmez 1 bardak yağsız süt
kahvaltı 50 gr peynir 2 yumurta beyazı 1 tam yumurta
öğlen genellikle subway tavuk fleto yada hindi göğüsü kepek ekmek içine
antrenman
akşam yemekte ne varsa
gece 2 yumurta beyazı 1 tam yumurta 1 bardak yağsız süt
ve gün içerisinde 2-3 bardak şeker koymadan kahve içiyorum
Boy :1 88 Kilo :74 idi 3 haftada 75.5 kilo oldum amacım hacim almak ama yağsız şekilde yada yağ oranı en düşük seviyede
ayrıca antrenman günlerimde şu şekilde pazartesi salı antranman çarşamba dinlenme perşembe cuma antrenman c.tesi pazar dinlenme (iş dolayısı ile)
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler