Yeni Başladığım Spor Salonu Kapandı

Az önce spor yapmak için salona gitmiştim kapıyla koşu bantlarını,stepperı, dumbellları çıkarmışlardı araçlara yüklüyolardı. Kapının önünde 2 polis arabası bide haciz için kullandıkları araba sanırım o vardı küçük minibüs tarzı bir araç vardı. İlk başta dükkanın kiracısıyla konuştum dükkan sahibi bişeyde kullanıcakmış galiba dükkanı. Sonra hocamla konuştum başka bir yere taşıyacaklarını söyledi tekrardan numaramı aldı bende meşgul etmiyim diye eve geri döndüm. Şimdi benim sorunum 1 aylık ücreti peşin verdim 120TL 9/10/2012'de başladım yani 10 gün gitmiş oldum param direk yandı mı? Yeni salon açmaları tahminimce 2-4 hafta sürer yeni salona mı gitsem?

bencede hacizlik bir durum varsa kolay kolay uzunca bir süre yeni salon açılmaz onun için 10 günlük parayı kesip gerisini istemelisin

Ya adamlara haciz gelmiş sandım açıkçası içimden istemek gelmedi. 2002den beri aynı yerde yapıyordı daha 15 yaşındayım ilk defa düzgün spora başladım oda yarım kaldı artık başka bir yere geçicem :D Eğer hoca ararsa ondan ücreti geri isterim artık

Back
Yukarı