Yeni başlıyorum

Hayırlısıyla çok yakın zamanda fitness'a başlıyorum. Bir kaç sorum olacak.
-Çantaya neler koymalıyım?
-Aletlerin hiç birini kullanmayı bilmiyorum, isimlerini de bilmiyorum. Hocalar ne denli yardımcı olur bu konuda?
-Vede 17 yaşında biri için fitness uygun mudur? Bu arada 177 boyundayım boyum en fazla kaç olur sizce boya eksi yönde etkisi olmaz değil mi

Hayırlısıyla çok yakın zamanda fitness'a başlıyorum. Bir kaç sorum olacak.
-Çantaya neler koymalıyım?
-Aletlerin hiç birini kullanmayı bilmiyorum, isimlerini de bilmiyorum. Hocalar ne denli yardımcı olur bu konuda?
-Vede 17 yaşında biri için fitness uygun mudur? Bu arada 177 boyundayım boyum en fazla kaç olur sizce boya eksi yönde etkisi olmaz değil mi
Uygun. Boy uzamasini olumlu etkiler. Hocalar split program verir ise uygulama.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-)Havlu, spor ayakkabısı, fitness eldiveni, spordan sonra giyiceğin kıyafetlerin v.s gibi şeyleri koyabilirsin.
2-)Hocalar yazdığı programda ki bütün hareketleri gösterirler ancak sen bu hareketlerin nasıl yapıldığını eve gelince internettende bakabilirsin antrenman programının fotosunu çek evde youtubedan bakarsın.
3-)Yaşın gayet uygun boy uzamasınada engel olmaz merak etme.

Çantana bilgi koy sporda en cok bu lazim olacak çünkü gerek antreman programları gerekse suplement satislari yuzunden kandirilabilirsin kotu niyetli veya iyi niyetli olupda bilgisiz hocalar yuzunden bu nedenle kotu hoca etkenini ortadan kaldirmak için bilginle git kendin caliş ... Ama hocan iyise sorun olmaz tabi iyi olsada bilgilen...

Uygun. Boy uzamasini olumlu etkiler. Hocalar split program verir ise uygulama.

Birde spor salonları bayramın 2.günü genel olarak kapalı mı olur açık mı fikriniz var mı

Teşekkürler.
Çantana bilgi koy sporda en cok bu lazim olacak çünkü gerek antreman programları gerekse suplement satislari yuzunden kandirilabilirsin kotu niyetli veya iyi niyetli olupda bilgisiz hocalar yuzunden bu nedenle kotu hoca etkenini ortadan kaldirmak için bilginle git kendin caliş ... Ama hocan iyise sorun olmaz tabi iyi olsada bilgilen...

Back
Yukarı