Yeni başlıyorum yaşım 14 100 kiloyum sorunlarım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 yaşındayım ben yeni başlıyorum ve bazı hedeflerim var 1.77 boyum var ve 100 kiloyum 14 yaşındaym bu gün bir spor salonuna yazıldım yapmam gereken antreman tarzını yada bb mi zayıflamamı yapmam gerektıgı konusunda hiçbir bilgim yok ayakabı tercihi ve kıyafet tercihi konusundada hedefim 80 kiloya düşüp kas yapmak kaslı bir vicut istiyorum bu heves değil daha onceden cok istedim yazılmak fakat ebeveyinlerimde boşanma durumu oldugu ıcın yazılmadım bu gun nasip oldu arkadaslarım tarafından lakap takılmasıda canımı cok sıkar oldu bilek gücüm gerçekten var bunu öğretmenlerde söylüyor fakat hamlanmışımda diyebilirim 1 hafta once 100 mekik çektim vücüdumda mosmor çizgiler olustu yeni geçmeye başladı sizce yapmam gerekenler neler bir yardıma ihtiyacım var arkadaslar, abilerim yorumlarınızı bekliyorum :)) bench_O

Shredded in dediği doğru en önemli şey beslenmedir tabiki ama yazılmış isen kendini zorlama hemen 100 mekik senin için fazla gelmiş olabilir gereği yok. tempolu yürüyüşlerle başlayabilirsin mesela yada hafif ağırlıklarla denemelisin ve bu arada 14 yaş bu spor için biraz küçük bir yaş gibime geliyor bundan dolayıda kendini fazla zorlamamalısın

Son düzenleme:
koşmak değilde yürümek daha doğru senin için. tak kulaklıgını yürü. 1 ay boyunca yap mnimum 10 kilo verirsin. tabii mutfağa da girmemen lazım

Benim kendi şarkılarım var brutal dou yazarsanız çıkar profosyonel olarak rap müzikle uğraşıyorum ve gerçekten tek isteğim bu aralar düzgün bir görünüm almak

Demin hocamla konuştum kolayı günde 1.5 -3 litre arası tüketiyorum ve okul cevremde birtek fast food var bunları cok tükettiğimi söylüyor eğer kesersem 1 ayda fazlalıklarımı verebileceğimi söylüyor sert bir disiplinle.

Demin hocamla konuştum kolayı günde 1.5 -3 litre arası tüketiyorum ve okul cevremde birtek fast food var bunları cok tükettiğimi söylüyor eğer kesersem 1 ayda fazlalıklarımı verebileceğimi söylüyor sert bir disiplinle.

3 Litre mi ?? Son 3 ayda 3 litre içmemişimdir heralde..

Öncelikle 1 ayda imkansız. Üzgünüm ama durum bu. Evet 15 kilo bile verebilirsin belki 1 ayda ama bu sağlıksız olur ve çok kolay bir şekilde geri alırsın.

Bir diyetisyene başvurup bir program al. Ayda 4 kilo vermen senin için yeterli olucaktır. 2-3 Ay kadar sırf kardiyo yapıp daha sonrasında hafif hafif ağırlık çalışmalarına başlarsın.

ben kilolu olmama ramen kol ve bacak kaslarım çok gelişmiş ve omuz kasım sıkınca inanılmaz büyüyor ve hocam ilk body yap 2 ay zayıflamada yap aynı anda götür iyi sonuçlar al ve alış diyor

Flood için özür diliyorum fakat konunun güncel kalmasını istiyorum kısa bir süre sonra atremanlarım baslıyıcak ve ben arkadaslarım, abilerimden yardım ıstıyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakimi,kilo verme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı