Herkese merhaba, önümde 6-7 aylık bir boş zaman dilimi var. Vücuduma hacim kazandırmak ve belden yukarıya olan kısmı geliştirmek istiyorum. Koşu ve futbolla ilgilendiğim için uzun süre bacak kısımlarımdan memnunum ama tabii ki program dahilinde onlarla da ilgilenebilirim. Kol, omuz, göğüs, karın geliştirmeyi amaçladığım ilk yerler. Bulunduğum bölgede kayıt olabileceğim bir spor salonu yok, fakat yaşadığım yere gerekli aletleri alacağım. Araştırmalar yaptım p90x, freeletics ve vücut geliştirme arasında seçim yapamadım. p90x ve freeletics bir yana, şöyle bir programa da denk geldim: http://www.kasvekuvvet.net/evde-vucut-gelistirme.html
Bir türlü neye başlamam gerektiğine karar veremedim. Ayrıca yine yerli yabancı kaynaklara baktığımda eğer evde çalışmaya karar verirsem, her gün mü, gün aşırı mı ağırlık çalışmam daha doğru olur kafamda bir şey oluşmadı. Beni aydınlatabilecek arkadaşlara gerçekten minnettar olurum çünkü bu 6-7 aylık süreyi yan gelip yatarak geçirmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim...
Bir türlü neye başlamam gerektiğine karar veremedim. Ayrıca yine yerli yabancı kaynaklara baktığımda eğer evde çalışmaya karar verirsem, her gün mü, gün aşırı mı ağırlık çalışmam daha doğru olur kafamda bir şey oluşmadı. Beni aydınlatabilecek arkadaşlara gerçekten minnettar olurum çünkü bu 6-7 aylık süreyi yan gelip yatarak geçirmek istemiyorum