yeni başlıycam önerilerinize ihtiyacım var

öncelikle herkese merhaba 1.79 boyunda 87 kiloyum çatı var omuzlar göğüs sağlam yaş 27 ama göbek var ara ara body yaptım fakat vakit sorunu yüzünden hep ara vermek zorunda kaldım bu sefer çok kararlıyım sonuna kadar gitmek istiyorum fakat benim amacım ne kilo almak nede zayıflamak ben sadece şişmek istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim kollarım aşırı zayıf bir ara gainner kullandım 12 kilo aldım ve baya şişmiştim açıkcası kafam çok karışık direk gainner alıp kullanmalımıyım yoksa l cartine alıp göbeği eritip wheylemi devam etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim :(

sana 2 kural dicem bunlara önem ver mikro tranvik hasar ve protein sentezi olay bu kadar basit program vs önemli mi evet ama hiç bir şey bu yazdığım 2 şeyden önemli değil

biraz daha açarmısınız konuyu yeni olduğum için tam anlayamadım ?[DOUBLEPOST=1497812448][/DOUBLEPOST]biraz daha açarmısınız konuyu yeni olduğum için tam anlayamadım ?

biraz daha açarmısınız konuyu yeni olduğum için tam anlayamadım ?[DOUBLEPOST=1497812448][/DOUBLEPOST]biraz daha açarmısınız konuyu yeni olduğum için tam anlayamadım ?
Büyük ihtimal demek istediği antreman sırasında kaslara verdiğiniz zarar ve bundan sonra iyi bir protein tüketimiyle zarar verilen kasların onarılarak üstüne daha iyisi eklenmesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Büyük ihtimal demek istediği antreman sırasında kaslara verdiğiniz zarar ve bundan sonra iyi bir protein tüketimiyle zarar verilen kasların onarılarak üstüne daha iyisi eklenmesi

Back
Yukarı