Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni Başlıyanlar için bir kas grubu haftada kaç kez çalıştırılmalı (Büyümesi için)
bazı goruşler var tek çalışılması uygundur diyor. bazı goruslerde iki kere girilebilir diyor(yeni başlayanlarda) ben 2 kere giriyordum. ant. dozunu ayarlamalısın ve kısa surede bitirmelisin. eger boyle calısıyorsan 2 kere girebilirsin gibi geliyor bana. ama sen yinede bir antrenorune danıs istersen. 1 kere calıstırma daha ileri seviyelerde belli bir şeyleri elde eden kişiler yapıyorlar. bence sen kasları uyarmak adına 2 kere gir ama ant. dozunu kaçırıp tutkularına yenilme. salonda bazı gorduklerim 5 gogus 5 sırt 4 de kol hareketi filan yapıyorlar. ondan sonra kilo kaybedip adle kazanamadıklarında başlıyorlar yakınmaya. dozunu ayarla derken bunu kastediyorum. haftada 2 kez gir buyuk kaslara 3 er hareket toplam 10-12 set , kucuk kaslarada 2 hareket toplam 6-8 set girmen yeterli olacaktır. sen yinede hocanada adanış. forumdada buna dair bilgiler var yeni başlayanlar kısmında. bunlarada bak. saygilarımla iyi çalışmalar.
Kas gruplarıyla ve buyuklugu ile ilgili
karın kaslarına haftada 5 hatta 6 gün girdigim oldu aldıgım verim çok iyi
programım biraz agır ama gelişim sürecim çok hızlı protein tozu almıyorum ama günde 120 gr protein ksin
karın:5-6
gögüs:3
sırt:3
kanat:4
triceps:4-5
biceps:3-4
trapez:1-2
ön kol:4
bacak:2-3
omuz:3-4
hacimli sıkı bir vucudum var
kasları haftada 1 yapsanda gelişir ama ideal 3 veya 4
karın kasları zor gelişir beyaz kasları 3*25 yapablirsin tekrar sayılarını yüksek tut
kırmızı kaslar ise 4*8 veya 6*8 yapabilirsin (yüksek agırlık)