LethaL~
Üye
Pazartesi: Göğüs - Biceps
Bench Press(10x3)
Flat dumbell fly(10x3)
İncline Bench Press(10x3)
İncline dumbell fly(10x3)
Butterfly(Max tekrar)
Barbell curl(10x3)
Hammer curl(10x3)
Preacher curl(10x3) veya Concentration curl
Salı: Omuz - Triceps
Behind the Neck Press(12x3)
Lateral Raises(12x3)
Dumbbell Deltoid Presses(12x3)
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises(12x3)
Paralel bench dips(20x3)
One Arm Dumbbell Extensions(10x3)
Triceps Pushdowns With V-Bar Attachment(10x3)
Cuma: Sırt - Bacak
Hyper-Extension(+10kg) (Max tekrar)
Bent-Over Barbell Rowing (10x3)
Wide-Grip Rear Lat Pulldown (10x3)
One Arm Dumbbell Rowing (10x3)
Seated Cable Row (10x3)
Hack Squat(10x3)
Lying Leg Curl (Hamstring Curl) (10x3)
Leg Extension(10x3)
Açılı Leg Press(Max tekrar)
Temel bilgiler: Boy 1.77 Kilo 67 Yaş 22 (6 aydır çalışıyorum bu sürede 63 kilodan 67 ye kadar çıktım)
Her antrenmandan önce 5 dk tempolu koşuyorum ve 10 dk karın egzersizleri yapıyorum(karın hareketlerinde 10 dk boyunca tekrar sayılarını fazla tutarak karnımın yanmasını sağlıyorum)Omuz egzersizlerinde ağırlığı az tutarak tekrar sayılarını çoğaltıyorum. Kol idmanlarında öneriler ışığında 3 hareketi geçmiyorum. Programı forumdaki deneyimli hocalarımın yazılarından kendim hazırladım.
Supplement olarak idmandan 40 dk önce 4 tablet amino(gaspari 8000) idmandan hemen sonra 4 tablet amino ve küçük kutu hazır meyve suyu yaklaşık 10 dk sonrada 40 gram whey protein tozunu(ON %100 gold whey) suyla karıştırıp içiyorum 1 saat sonra kadar makarna ve tonbalığı şeklinde.(Beslenmeme çok çok dikkat ederim fast foot kesinlikle yok ev yemekleri ağırlıklı)
Günlük protein alımımı kilomun 1.5 katı kadar ayarlamaya çalışıyorum
Arkadaşlar beslenme ve program konusunda eksiklerimi deneyimli hocalarım düzeltirlerse çok mutlu olurum.Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler bench_O
Bench Press(10x3)
Flat dumbell fly(10x3)
İncline Bench Press(10x3)
İncline dumbell fly(10x3)
Butterfly(Max tekrar)
Barbell curl(10x3)
Hammer curl(10x3)
Preacher curl(10x3) veya Concentration curl
Salı: Omuz - Triceps
Behind the Neck Press(12x3)
Lateral Raises(12x3)
Dumbbell Deltoid Presses(12x3)
Bent-Over Dumbbell Lateral Raises(12x3)
Paralel bench dips(20x3)
One Arm Dumbbell Extensions(10x3)
Triceps Pushdowns With V-Bar Attachment(10x3)
Cuma: Sırt - Bacak
Hyper-Extension(+10kg) (Max tekrar)
Bent-Over Barbell Rowing (10x3)
Wide-Grip Rear Lat Pulldown (10x3)
One Arm Dumbbell Rowing (10x3)
Seated Cable Row (10x3)
Hack Squat(10x3)
Lying Leg Curl (Hamstring Curl) (10x3)
Leg Extension(10x3)
Açılı Leg Press(Max tekrar)
Temel bilgiler: Boy 1.77 Kilo 67 Yaş 22 (6 aydır çalışıyorum bu sürede 63 kilodan 67 ye kadar çıktım)
Her antrenmandan önce 5 dk tempolu koşuyorum ve 10 dk karın egzersizleri yapıyorum(karın hareketlerinde 10 dk boyunca tekrar sayılarını fazla tutarak karnımın yanmasını sağlıyorum)Omuz egzersizlerinde ağırlığı az tutarak tekrar sayılarını çoğaltıyorum. Kol idmanlarında öneriler ışığında 3 hareketi geçmiyorum. Programı forumdaki deneyimli hocalarımın yazılarından kendim hazırladım.
Supplement olarak idmandan 40 dk önce 4 tablet amino(gaspari 8000) idmandan hemen sonra 4 tablet amino ve küçük kutu hazır meyve suyu yaklaşık 10 dk sonrada 40 gram whey protein tozunu(ON %100 gold whey) suyla karıştırıp içiyorum 1 saat sonra kadar makarna ve tonbalığı şeklinde.(Beslenmeme çok çok dikkat ederim fast foot kesinlikle yok ev yemekleri ağırlıklı)
Günlük protein alımımı kilomun 1.5 katı kadar ayarlamaya çalışıyorum
Arkadaşlar beslenme ve program konusunda eksiklerimi deneyimli hocalarım düzeltirlerse çok mutlu olurum.Cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler bench_O