Yeni antreman programım hakkındaki görüşleriniz

boss333

Üye
Merhaba arkadaşlar ayın 14 ünde spora başlayalı 4ayı tamamlıycam.İlk 1,5-2ay cardio + ağırlık olarak çalıştım daha sonra sadece v.g olarak devam ettim bu hafta başında yeni programa başladık sizce programımda eksik veya fazla neler var ? haftada 4 gün spora gidiyorum programı a - b olarak uyguluyorum Pazartesi A salı B çarşamba OFF perşembe A cuma B cumartesi pazar OFF olarak çalışıyorum.Yaşım 27 daha öncedende v.g yapmıştım fakat bırakalı uzun zaman olduğu için 0 dan başladım tekrar.Şuan 72kg ım yağ oranı en son %15.5 çıktı . Her programın sonunda mekik v.s karın egzersizleri yapıyorum.Şuan zayıflamak gibi bir derdim yok açıkçası onun için kardio yapmıyorum zaten beslenmeme dikkat ettiğim için yağ oranım her ay %1-2 düşüyor .Beslenmeme çok dikkat ediyorum KG X 2.5gr protein kg x 3gr karbonhidrat kg x 0.7 yağ olarak besleniyorum.Yardımlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Antreman esnasında küçük kaslar için dinlenme süresi 1dk büyük kas grupları için 1.5dk
A programı bütün hareketler 4set 8 tekrar
Göğüs
İncline bench pres
Bench pres
Dumbbell Pullover
Biceps
Preacher Curls
Hammer Curls
Triceps
Lying triceps extension
Dips

B programı ( bütün hareketler 4 set 8 tekrar)
Omuz

Military press
Front Dumbbell Raises
Lateral Raises
Sırt
Lat Pulldown
One Arm Dumbbell Rowing
Bacak
Leg curl
Leg Extension
Leg Press

Back