Yeni Üyeler 2..

böyle yazılar benim hoşuma gidiyor yaa.hele birde yazdıkları tamamen sallama ise süper eğlence çıkıyor bana.Saydam sanada yazıklar olsun,kırıldım yani.bukadar muhabbetten sonra daha küfür etmediysen suç sende derim ben.en azından özelden yada msn üzerinden birkaç güzel iltifatta bulunsaydın adama.
Karasan sende adamı amma küçümsemişin yaa.o 95 kilo sikletini mahalleli gençler kendi aralarında belirlemişler.3-5 kişi mahalle kavgası yapıp birinci ilan etmişler kendilerini,ben öğrendim:)

böyle yazılar benim hoşuma gidiyor yaa.hele birde yazdıkları tamamen sallama ise süper eğlence çıkıyor bana.Saydam sanada yazıklar olsun,kırıldım yani.bukadar muhabbetten sonra daha küfür etmediysen suç sende derim ben.en azından özelden yada msn üzerinden birkaç güzel iltifatta bulunsaydın adama.
Karasan sende adamı amma küçümsemişin yaa.o 95 kilo sikletini mahalleli gençler kendi aralarında belirlemişler.3-5 kişi mahalle kavgası yapıp birinci ilan etmişler kendilerini,ben öğrendim:)
Valla Guardbody, sende çok iyimsersin, ideal kilosu 80 olan adam 95 kiloyken mahalle birincisi falan olamaz ya, o göbekle basket topu gibi sektirirler oğlanı, mahallenin hophopu olur ancak, hem o göbeğe kemerde olmaz, piknik tiplerin akseuarı pantalon askısı yakışır bu kendini bilmez oğlana hyper_

forumda ki konumumdan dolayi olsa gerek guardbody,bundan daha agirlarida soylenmisti ama yine cevap vermemistim.

yarına kalmaz yine gelir bu sefer 45 kiloda balkan şampiyonu olarak tanıtır kendini.sağlık olsun.ilk tecrübemiz olmadığından yine bir sorunu daha egale ettik.geçmiş olsun.

bence daha ugrasmaz,sicaklar iyice bastirdi,kalan son akli da bu sicak hava dalgasi ile gitmis olur herhalde.

Bir süre boksla uğraştığımdan edindiğim bazı arkadaşlarım var geçenlerde bana boksla ilgili eğlendirecek link varmı dediler bende bu başlığı verdim msn den bana gülmekten gözlerinin yaşardığını anlatıyorlar ve şöyle anlatıyor

- Altın yumruk
Hocam bende karadenizliyim of tan bizde en ağır +80 var kemeri olan ayrıca balık teknelerinde gençler boks yapardı ve kazanana kemer olarak 40 kiloluk balık verirlerdi oda temsili olarak beline dolayıp bakın altın kemerime derdi arkadaşımız oradan galiba hala o balığın kemer olmadığını anlayamamış

Flexor-
İlahi faruk çok eğlendirdin beni akşam akşam

apollo-

Asıl biz eğlendik hocam guradboy rumuzlu kişinin cevapları kopardı bizi keşke arkadaşı banlamasalardı ne güzel eğleniyorduk

Flexor-
Buyrun samet msn bırakmış [email protected] eğlenmeye devam edersiniz ben kaçtım

böyle birkaç kişi daha çıkarsa stand up show başlayacaktır.alkışlarınızı esirgemeyin:)

Back
Yukarı