• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

YENI ÇEKILEN DETAYLI FOTOLAR.

Blitz dedi:
Karasan dedi:
zfrskr dedi:
Androm'a katılıyorum.Kalın kemikli insanlar ağır çekmelerine rağmen görüntüye o kiloyu yansıtamıyorlar.Özellikle de kravatlı gömlekli resminde bu açıkça belli.Ben açıkçası en fazla 80 kg tahmin ediyordum seni,bu da ince-kalın kemik farkının göstergesi.Sana daha fazla kas kütlesi çok daha iyi yakışır benim fikrim.Kollar +40 olsa çok daha estetik bi model vücudu yakalayacağına eminim.Bi de önkolların çok çok ince,böyle kalın kemikli bi yapıya kütleli önkollar olmazsa olmaz benim fikrim ama yine de senin kararın ;)

Kalın kemik ince kemik aslında onunla sınırlanamaz, Wolweron kalın kemikli bir arkadaş değil, ortalama kemik kalınlığı var, beli geniş, aslında kalından öte, kemik olarak beli yani kalça kemiği geniş.
Yani en doğru tespit, kalça kemiğinin geniş olması, bu geniş olunca bel ölçüsü define bile olsa ister istemez geniş oluyor ve omuz bel orantısında çok dramatik bir üçgen görüntü yaratamıyor.
Bu bir yapı meselesidir, en iyi vücutçularda bile durumu görebiliriz, örnekleri muhteşem kas yapısı ve definisyonuna rağmen yarışmalarda aradığını bulamayan Andreas Münzer'di, gene çok kütleli ve çok iyi bölgelere sahip olan Mike Matarazzo, geniş omuzlarına rağmen tam üçgen olamıyordu.
Omuz başlarını büyütmek elbette simetriye avantaj sağlar, ama herkesi kendi anatomik yapısı içinde kabul etmek lazım.
Dar bel kemiği denince aklıma forumdaki Blitz ve Ironpump geliyor, Blitz mesela oldukça kalın kemikli ama dar kalçaya ve bele sahip, yani kemik kalınlığı ile bel arasında bağlantı yok.
Ağır çekme olayına gelince, bacak kalınlığı define olarak 60 santime yakın, bunun kilo üzerindeki etkisini unutmayın, insana asıl ağırlığı veren bacakları.
Bunu demişken aklıma ister istemez Adrenalineshot geliyor, 17 yaşındaki ateşli kardeşimiz, 70 kiloda 132 omuz, 63 bacak gibi bir iddiada bulunarak fena halde gülünç duruma düşmüştü, çünkü 63 bacak diğer ölçüler 70 kilo ile bir araya gelemezdi...

Evet vücut yapıları bambaşka oluyor gerçekten. Mesela benim için orta-kalın kemikli diyebiliriz belki. Bel ve kalça kemiklerim gerçekten inceler ancak benim sorunum daha farklı. Karşıdan bakıldığında ince dursalar bile, özellikle bulk dönemlerimde, dar yapıdan kaynaklanıyor olsa gerek; oluşan tüm birikim öne ve geriye doğru oluyor. Bunun sonucu olarak da, öne doğru çıkmış bir bel ve geriye doğru gitmiş bir kalça garip bir görüntü yaratıyor, kendimi "koca popolu" buluyorum böyle zamanlarda ama definisyon yapınca bu sorun büyük ölçüde ortadan kalkıyor.
Bi de belirtmek istediğim bir başka konu, fark ediyorum da sanki 2 temel vücut tipi var. Bazı insanların gövdeleri kollarına göre daha iri oluyor. Mesela Wolveron'un ölçülerine bakınca görüyorum ki gövdesi kol ve bacaklarına göre çok daha iri. Öte yandan ben ve zfrskr mesela, bizim gövdelerimiz ince, belimiz rahatlıkla 80cm in altına inebiliyor ve kollarımız da rahatlıkla 40cm in üzerine çıkıyor ama bunun karşılığı olarak da göğüsten ve omuzdan ölçü almamız zor oluyor.

Selam Blitz dar kalça yapısı ve ince kemik olayında seninle tamamen aynı durumdayım yağ oranı az olmasına rağmen göbek öne kalçada arkaya çıkık duruyor hatta iri bacaklarda yürürken birbirine sürtünmeden yaz aylarında arada bir pişik sorunu falan yaşıyo insan dar kalçadan dolayı, vücut resimlerimdekine bakıpta aldanma aslında o bulk döneminde çektirdiğim resimlerde karnımı içeri çekmiştim, bence define ve fit durumdayken bizim yapıdakiler çok daha hoş duruyor ama bulk durumdayken çok yağlı olmamama karşın birileri gelipte göbeğin var diyince moral bozuyo biraz, aslında bir body t-şört giyip karnı hafiften içeriye çektimmi o gelen eleştiriler övgüye dönüşüveriyo buda ilginç.

Saygılar.

CENTAUR dedi:
İyisin volveron 2 özellikle karın kasları meydanda yağsız hatlanmış bir vücut .

Hedefin ne peki? Bi hedefin varmı yoksa böyle iyi formumu koriym yetermi diyosun?

Hedefim fotomodelliğe uygun bir vucut tipi çıkarmak.Daha doğrusu daha öncede demiştim..Bu spora kilo vermek için başlamıştım..Başlamadan 5-6 ay öncede özel araştırma yaptım..2 yıldır da özellikle bitkiler üzerine araştımayı sürdürüyorum..Ben et ürünlerini yiyemiyorum..Doğuştan tabi tadına alışmaya çalıştım ama olmadı..Bu sporun en önemli tarafının beslenme ,dinlenme ve disiplinli antreman olduğu öğrendikten sonra lorla yumurtayla kapatmaya çalıştık..6-7 çeşit devamlı kullandığım özel bitkilerle baktım seviyem iyiye gidiyor..Bir kaç ajanstan arkadaşlarında tavsiyesiyle çalışmaları bu yönde hızlandırdım..şimdi hazirana kadar tam fit vucut için çalışıyorum..Sonrasında asıl işimden zaman buldukça ajans çalışmalarına bakacağım..

Back
Yukarı