Programın soyut formatının içeriği, oraya katılan insanların en son amaçları konumunda. ( Asıl amaç tabii ki saçmalık, kavga ve bu denklemin sonucu ''reyting'' ) Maalesef, asıl amaçladıkları olayda; zaten programın içindeki insanların ( Üzülerek söylemek zorundayım, bazıları benim için somut bir maddeden öteye geçemiyorlar. ) takındıkları hal,hareket ve davranışlar diye düşünüyorum.
Bu insanların, bu programa katılmasının diğer bir sebebi ise sözde yarışma programının içeriğinin şahıslara kendilerini bazı konularda reklam etme isteklerinden ötürü gelmekte. Örnek vermek gerekirse gördüğümüz üzere orada bulunan hiçbir insanın sözde yarışma sonunda verilen para ödülüne ihtiyaçları olmaması.( Zira hayatımda hiç 600 metre kare eve sahip bir insan tanıyamadım
) Tek amaç; evlerinin gereksiz reklamlarını yapma istekleri. Zaten o para ödülüne gerçekten ihtiyacı olan bir insan oraya katılıp, yarışma programının içeriği dahilinde kendini komik duruma düşürmez ve orada benim hergün güzel veya çirkin mecburen bıkmadan ve beğenerek 3 porsiyon yediğim Allah'ın pilavını 1 kaşık almadan ''beğenmedim'' saçmalıklarıyla reddetmez.
Benim ve birçok insanın gereksiz ve saçmalık kabul ettiği bu programın aktif ve gece-gündüz seri şeklinde devam etmesi de sadece o sözde yarışma programının içindeki insanların kalitesini değil, bizzat tüm halkınkini de bir nebze yansıtmakta. Umarım orada bu hal ve tavırlar içinde bulunan insanlar birgün beğenmedikleri güzelim tereyağlı ev yemeği pilavları mumla arar duruma gelirler. ( Biraz fakir edebiyatı gibi oldu ama durum bundan ibaret
)
Son düzenleme: 29 Mart 2010