yemekler nasil pisecek?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Ayd N Kiraz tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. Ayd N Kiraz
    Offline

    Ayd N Kiraz Üye

    Katılım:
    13 Ocak 2015
    Mesajlar:
    107
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    arkadaslar ben makarnayi pirinci bulguru fasulyeyi nasil tuketmem lazim hepsi haslamami olmasi gerekiyor.
    cunku annem yemek yapsa bunlardan icine yag atiyor haliyle yag pisince degerini kaybediyor ayrica kalori hesabi yapmakta zorlasiyor.yaglar ve proteinler kolay ama karb. lar nasil tuketilmeli ?

    GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     

Sayfayı Paylaş