Merhaba. Daha önceden böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama bizzat kendim konuyu açmak istedim. Başlıkta belirttiğim gibi yemek yiyorum ama kilo alamıyorum , alsam bile çok az alıyorum. Beslenmem şöyle : Her gün mutlaka en az bir tabak soslu makarna yerim . Antrenman öncesi 2 antrenman sonrası 1 ölçek olmak üzere süt ile birlikte protein tozumu içerim. Ve yatmadan önce de 1 ölçek içerim. Karnımı hiç aç bırakmıyorum. Her gün kalorisi yüksek meyve sebze herhangi bir şey yerim. Yediğim şeylerin kalorisine bakarım. Kilom az olduğu için karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum bunun yanında her gün düzenli olarak 1 saat antrenman yapıyorum. Spora başlamadan önce kilom 59.1 idi. Daha sonra kilo almaya başladım tam 1 ay da 5.6 KG aldım.
Fakat bu sıralar kilo almam baya yavaşladı her gün tartılıyorum kilom hep aynı çıkıyor. Bunun nedeni sizce nedir ?
Kilo aldığım haftalar: 1.Hafta: 1.4 Kg - 2.Hafta: 1.5 Kg - 3.Hafta: 1.8 Kg - 4.Hafta: 900 Gr
Boyum: 1.86
Kilom: 64.8
Fakat bu sıralar kilo almam baya yavaşladı her gün tartılıyorum kilom hep aynı çıkıyor. Bunun nedeni sizce nedir ?
Kilo aldığım haftalar: 1.Hafta: 1.4 Kg - 2.Hafta: 1.5 Kg - 3.Hafta: 1.8 Kg - 4.Hafta: 900 Gr
Boyum: 1.86
Kilom: 64.8