Yemek Programım Ustalardan Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyler, abiler araştırmalar sonucu yemek programı hazırladım kendime yemek programına pazartesi itibariyle başlıyorum. başlamadan önce sizlerle paylaşıp hatalarımı duzeltmenızı gerekli şeyleri ekleyip gereksizleri çıkarmanızı istiyorum. genel bilgilerim: ektomorf'um, yaglanmadan hacimlenmem lazım, 1.80 boyunda 70 kiloyum 17 yaşındayım, 4 aydır bu sporla uğraşıyorum, yazlıkcı değilim bırakmayı düşünmüyorum, hayatımı bu spora gore şekillendirmeye hazırım, brad pitt gibi olmak hayalım 1-2 yıl sonra olur insallah :)

YEMEK PROGRAMI =

http://n1304.hizliresim.com/18/v/mj1h2.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:28 ----------

yokmu yardımcı olucak :confused:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:06 ----------

cevap bulmak için bu formu sectım ama yanlış yerdeyim sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.

Alıntı:
Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "sadece xxxx cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı