Yemek Listem Hakkındaki Düşünceleriniz ?

Aregus

Üye
Merhaba ben 18yaşındayım boyum 1.68 ve 85 kiloyum hafta da 3 gün hafif tempo yüzme ve 3 gün de full body yapıyorum,önceden çok kilo verdim ve bu yüzden fazla yiyemiyorum çok zorluyorum kendime göre böyle bir liste yaptım :
SABAH:3Tam yumurta,2yk yulaf,2yk lor peyniri,10zeytin ve lif olması içinde 3 kuru erik.
Ara:25 badem,yağsız süt ya da biraz lor
Öğlen:150gr tavuk göğsü/1Büyük ton balığı/100-150gr balık yanında pirinç/makarna ya da sebze yemeği.
2.Ara:2muz/Avakado ve 15 badem
ANT.Öncesi :Öğle yemeği tarzı ama daha az miktarlarda
Ant sonrası (Akşam):Öğle yemeği miktarlarında et ve sebze
Buna ek olarak sabah kalktığımda 1bardak suyun içine 2çk elma sirkesi ve yarın limon sıkıp içiyorum bazen aç karnına 45 dk kolup kahvaltıyı öle yapıyorum.
Yediğim yemeklere:Acı-Kekik-tarçın-karabiber,1-2 diş sarımsak ve eğer çok tuzsuzsa az miktar da kaya tuzu kullanıyorum.
Gün içinde:Şekersiz yeşil çay/Türk kahvesi içine tarçın ve limon katıyorum.ayrıca supradny kullanıyorum.
Normal pirinç ya da makarna yerine tam tahıllı makarna ve basmati pirinç kullanıyorum.
Yağ katmıyorum ama katarsam zeytinyağı ya da h.cevizi yağı kullanıyorum
Biraz uzun oldu kusura bakmayın,beslenme düzenim bu şekilde eksik ya da yanlış gördüğünüz noktaları,belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bak simdi bende 2200 kalori civari aliyorik gunluk 68 kiloyum yuzde 17-18 falan yag oranim var. Makinaya gore 11 cikiyorda palavra. Ben 2200 kalori alarak haftada 1 kilo kadar verebiliyorum ortalama, 150 grama yakinda protein aliyorum gunluk.

Bak simdi bende 2200 kalori civari aliyorik gunluk 68 kiloyum yuzde 17-18 falan yag oranim var. Makinaya gore 11 cikiyorda palavra. Ben 2200 kalori alarak haftada 1 kilo kadar verebiliyorum ortalama, 150 grama yakinda protein aliyorum gunluk.
Anladım ben 2200-2500arası yaparım haftada yarım kilo bile yeterli olur benim için kas inşaa edebildikten sonra hallederim teşekkürler yardımın için

Ben 186 boyundayım 87kg iken 2.200 kalorilik diyete girdim ve yag oranimi baya azalttim % 15 16 lardan %10 11 lere kadar çektim suan ama tekrar 2.700 800lere ciktim. 2.200 kalorilik beslenmede surekli.yag ve kilo kaybı yasiyorum artik yeter dedim hafif kilomu 84 5 lere cikartmaya basladim senin boy benim kadar uzun olmadığı için sende daha iyi bi sonuc çıkar 2.200 kalorilik.diyetle ortalama 140 160 gr kh 200 gr kadar protein ve 60 70gr kaliteli yag alsan işini gorur diye düşünüyorum

Ben 186 boyundayım 87kg iken 2.200 kalorilik diyete girdim ve yag oranimi baya azalttim % 15 16 lardan %10 11 lere kadar çektim suan ama tekrar 2.700 800lere ciktim. 2.200 kalorilik beslenmede surekli.yag ve kilo kaybı yasiyorum artik yeter dedim hafif kilomu 84 5 lere cikartmaya basladim senin boy benim kadar uzun olmadığı için sende daha iyi bi sonuc çıkar 2.200 kalorilik.diyetle ortalama 140 160 gr kh 200 gr kadar protein ve 60 70gr kaliteli yag alsan işini gorur diye düşünüyorum
Tavsiyen için teşekkürler acaba kilo alıp verme döneminde boyunda uzama gözüktümü ?

Back
Yukarı