Yediklerim uygun mu emin değilim:(

Makarnayi ve kuru meyveyi spordan sonra degilde makarnayi spordan 2 saat kadar once yeseniz daha iyi olur spor icin gereken enerjiyi saglar. Kuru meyveleride gun icinde yemeniz faydaniza olur spordan sonra insulini ziplatmamak daha iyi olu dusuncesindeyim yag yakimini durdurmamasi adina

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin durumunuzdaki birinin enerji için karbonhidrat alımına ihtiyacı yok. Karbonhidratı az bile alsanız, "craving" denilen açlık atakları devam eder, bir süre sıfırlarsanız böyle bir sorun yaşamazsınız.

Squat yapmanızı tavsiye ederim özellikle bayanların henüz keşfedemediği bir harekettir,faydalarını bilseler eve istasyon kurarlar.

Domateste likopen var, kalp için yararlı.
Bence selüliti eriten mucize bir meyve sebze yok, çok spor yapmak lazım, yağdan uzak durmak lazım. Kremler de hikaye.
Ancak kontrast duş, sıcak soğuk duş selülit olan yerdeki kan dolaşımını hızlandırır, biraz olsa da yağ yakmaya yardımcı olur.
domates suyu yağları eritmiyormuş da parçalıyormuş:( ... dediler:)

bişi daha soracağım hagisi daha iyi? 20 dakika eliptik mi yoksa 20 dakika koşu bandı ( 2 eğimde 2 dk 6 hızında yürüyüş-2 dk 9 hızında koşu)mı?

Hangisini daha yoğun yapabiliyorsanız.

bir sonraki antrenmanda deneyeceğim, bakalım kaç dakika eliptik çalışabileceğim :( :( :(
Hangisini daha yoğun yapabiliyorsanız.
[DOUBLEPOST=1403729906][/DOUBLEPOST]Galiba yavaş yavaş göbeğimde kurtuluyorum :oops::oops::oops:

Eklentiler

• DSC_0498~2.jpg
    DSC_0498~2.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 496
Squat bütün bu sporu yapanlar icin vazgecilmez mucize harekettir,fakat squat in bayanlara hedeflerine ulasmada biz erkeklerden daha cok faydasi oldugunu düsünüyorum.

İşte yeni programım bu 1. gün[DOUBLEPOST=1404377662][/DOUBLEPOST]İşte yeni programım bu 1. gün[DOUBLEPOST=1404377705][/DOUBLEPOST]Bu da 2.gün antrenmanı

Eklentiler

• DSC_0509~2~2.jpg
    DSC_0509~2~2.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 545
  • DSC_0511~2.jpg
    DSC_0511~2.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 464
  • DSC_0512~2.jpg
    DSC_0512~2.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 471
Programınızı en azından hareketlerin adlarını bilen birisi yazsın.

Squat !!

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

3 sayfayı okumadım ama. önce şunu söyliyim" yağlar yağ yapar" mantığından kurtulun yağları proteinler kadar incelemiyor çoğu kişi. sen gereğinden fazla protein alırsan ve kulanmazsan onlar da yağadönüşür. yağlara hitiyacın var yağsız yemek yeme.omega 6dan kaçın diğertür yağları trans yağlar hariç tüket.sabah pekmez sana anca o anlık sanal birenerji vermiş gibi görünsede enerji vermez basit şekerdir veaha işte yağların yapmadığı yağı o sabah yediğin pekmez yapar.

3 sayfayı okumadım ama. önce şunu söyliyim" yağlar yağ yapar" mantığından kurtulun yağları proteinler kadar incelemiyor çoğu kişi. sen gereğinden fazla protein alırsan ve kulanmazsan onlar da yağadönüşür. yağlara hitiyacın var yağsız yemek yeme.omega 6dan kaçın diğertür yağları trans yağlar hariç tüket.sabah pekmez sana anca o anlık sanal birenerji vermiş gibi görünsede enerji vermez basit şekerdir veaha işte yağların yapmadığı yağı o sabah yediğin pekmez yapar.
Omega 6 dan kaçın derken o da vücut için gereklidir ancak omega3 ile beraber alındığı zaman omega3ün kullanımını olumsuz etkiliyor diye biliyorum?

Omega 6 dan kaçın derken o da vücut için gereklidir ancak omega3 ile beraber alındığı zaman omega3ün kullanımını olumsuz etkiliyor diye biliyorum?
vücurta omega 3 ve omega 6 dengesi 1/1 şeklinde olmalıdır(sağlıklısı budur). bu gün mısırla beslenen tavukta veya bu turhabutatlarla beslenen büyükbaş hayvanlarda bile omega 6 yağı malesef mevcut. o yzüden istesende sitemesende omega 6 yı alıyuorsun.vesen ektradan omega 6almaya kalkarsan sınırı baya aşmış oluyorsun artıkgeçmiş olsun. o yzüden bol bol omega 3tüketip dengeyisağlamalıyız.

Sıkılaşmak için ağırlık mı artırmalıyım yoksa tekrarı mı çoğaltmalıyım? Bazı hareketlerde ağırlık artık hafif geliyor...

Ağırlık arttırın.

Sıkılaşmak için ağırlık mı artırmalıyım yoksa tekrarı mı çoğaltmalıyım? Bazı hareketlerde ağırlık artık hafif geliyor...

Back
Yukarı