Yediklerim uygun mu emin değilim:(

Bu resimde göbeğim daha çok belli oluyor :-(

Eklentiler

• DSC_0467~2.jpg
    DSC_0467~2.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 504
  • DSC_0466~2.jpg
    DSC_0466~2.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 471
Sanki siskinliginiz var gibi ki gobekte olsa duzenli beslenme ve egzersizle kisa surede istediginiz forma ulasabilirsiniz. Abartacak bise yok moralinizi bozmayin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalça ve basen hareketleri ama hangileri? Squat yağ yakımı ve sıkılaşma için elzem. Kilo kaybı iyi görünüyor ama bacaklar biraz daha kaslanmalı.

Squat nasıl bişi? Yağ yakımına yardımcı olması için l-carnitini kullanıyorum.[DOUBLEPOST=1402324964][/DOUBLEPOST]
  1. Squat yerine kalça ve basen hareketlerim var, çünkü kalmadan şiddetli ağrılarım var ancak yüklenince geçiyor ağrılar

teşekkür ederim, salondaki antrenöre sordum, yeni başladığım için hafif hareketler verdiğini, bir sonraki programda hem ağırlıkları artıracaklarını hem de daha ağır hareketler vereceğini söyledi.[DOUBLEPOST=1402342382][/DOUBLEPOST]

Kalça ve basen hareketleri ama hangileri? Squat yağ yakımı ve sıkılaşma için elzem. Kilo kaybı iyi görünüyor ama bacaklar biraz daha kaslanmalı.
daha yeni olduğum için hareketleri ancak 2,5 kglik ağırlıklarla çalışıyorum, kalça hareketlerini ise ağırlıksız olarak çalışıyorum.
1. Öne yarı eğilerek bacağımı bükmeden öne çekip arkaya olabildiğince yükseğe kaldırıyorum.
2. Dik durup bacağımı yana olabildiğince açıyorum.
3. Dik durup bacağımı arkaya geriyorum.
4. Dik durup bacağımı karnıma çekiyorum.
Bunları her bacak hareketleri sonunda 3x25 olarak yapıyorum. Kalça ve belime çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
Ağırlık eklendiğinde sıkılaşma olacaktır. Squat, deadlift, good morning gibi egzersizler şart.

Çok da geciktirmeyin.

Basit seker iceren seyler olabilir fazla kacirmayin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece su yeterli sıkılaşma dönemi için.

Peki gün içerisinde kuru meyve yenilebilir mi tabii ki aşırıya kaçmamak şartı ile mesela kuru kayısı, kuru çekirdekli üzüm gibi?

Yağ yakımı döneminde tavsiye etmiyorum.

bişi daha soracağım: domates suyunun karındaki yağlara faydası oluyormuş doğru mu? tabii ki egzersizleri ve diyetten vazgeçmemek şartı ile :=)

Açıkçası öyle bir şey duymadım. Fruktoz içeren bir sıvının yağ yakımını hızlandıracağını sanmıyorum. Karbonhidrattan kaçınmakta fayda var.

Selülitleri azaltmaya faydası oluyormuş, tabii spor eşliğinde. Ayrıca ananas da yararlıymış :-( valla ben söyleyenlerin yalancısıyım :-)

Domateste likopen var, kalp için yararlı.
Bence selüliti eriten mucize bir meyve sebze yok, çok spor yapmak lazım, yağdan uzak durmak lazım. Kremler de hikaye.
Ancak kontrast duş, sıcak soğuk duş selülit olan yerdeki kan dolaşımını hızlandırır, biraz olsa da yağ yakmaya yardımcı olur.

Selülitin en iyi çözümü kas kütkesini arttırmaktır. Çözüm ağırlık çalışması, yüksek proteinli ve düşük karbonhidratlı beslenme.

Peki gün içerisinde kuru meyve yenilebilir mi tabii ki aşırıya kaçmamak şartı ile mesela kuru kayısı, kuru çekirdekli üzüm gibi?
Baslayali cok olmadi demissiniz.gun icinde az miktarda yaninda birkac badem findikla tuketebilirsiniz.sekeri tamamen kesmek mantiksiz.sonucta yenisiniz.zamanla azaltirsiniz.caydan kahveden kisip kuru uzumden alin sekeri.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Baslayali cok olmadi demissiniz.gun icinde az miktarda yaninda birkac badem findikla tuketebilirsiniz.sekeri tamamen kesmek mantiksiz.sonucta yenisiniz.zamanla azaltirsiniz.caydan kahveden kisip kuru uzumden alin sekeri.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi
Zaten şekeri neredeyse hiç kullanmıyorum sadece meyve sularında olan şekerler var. Hamur işi, pilav,patates yemiyorum, tatlı ile aram zaten pek yok, sadece çikolata çok seviyorum onu da yok denecek kadar az yiyorum. Ekmek de yemiyorum... Daha çok sebze ağırlıkta besleniyorum, sadece spordan sonra arada makarna yiyorum... Akşam yemeğinde sonra arada çok acılacak olursam birkaç tane kuru meyve yiyorum. Gece yatarken de orta boy kase sade yoğurt... Çay ve kahveyle aram hiç iyi değil:-)[DOUBLEPOST=1403084378][/DOUBLEPOST]Yeniyim derken iki sene önce de spor yapmıştım, çalışma saatleri dolayısıyla bir sene ara vermek zorunda kaldım, yaklaşık iki buçuk ay önce fizik doktorunun önerisi ile tekrar başladım.

Back
Yukarı