furkan1038
Üye
öncelikle s.a arkadaşlar duyduğuma gore 100 gr yeşil mercimekte 24 gr protein varmış bu beni şaşırttı kimse mercimek değil yumurta süt ve et gibi besinler önermişti :S
fakat su da bı gercek ızole soy proteının amıno deyerlerı whey den daha yuksek.
Günümüzde hemen her bitkinin genleriyle oynanıyor. soya bitkisinin genleriyle en fazla oynanmış olan yiyecek olduğu bilinen bir gerçektir. Bu nedenle soya ve soya kullanılarak elde edilen yan ürünlerinden uzak durmaya çalışmakta fayda var. Tabiki bu kişiden kişiye değişir ancak ben öncelikli olarak sağlık için spor düşüncesini benimseyenlerdenim. Bu arada spor yaparken vucüdun hacim kazanması işin bonus kısmı![]()
Az pismis mercimek salatasi olabilirSorum şu, mercimek pişirilince içindeki protein daha da düşüyormuş. Şimdi spor sonrası eve geldim ben 100 gr mercimeği hart hurt pişmeden yesem bana katkısı olur mu?
o Mantıkla gidiceksek Eğer , Dinazor , Balina bunların ikisi daha cüsseli ve etobur. Şuan saçma bir muhabbetin açıldıgının farkındayım fakat o mantık çok saçma.En kaslı hayvanların otçul hayvanlar olması, evet etçilleri daha güçlü yapıyor. Aslanı yerden yere vurabilen orangutan, bir otçuldur. Gergedan, fil, boğa.