yabancı bi fitness sitesinde okudum yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyomuş? yani hızlandırırmı cidden çay sonuçta ama bitkisel flnda yane belli olmaz bişii bileniniz warmı?
yeşil çay, içeriğinde bulunan kafeinden dolayı(ki bu siyah çayda da var ama daha az,rafine edildiği için) metobolizmayı arttırır...ama bu artış, sürekli kullanmayla azalır...zira vücut zamanla alışır...
Bu cay cok saglidir bununla ilgili bir makalele ekledim makaleler forumuna.. Eyeseeyou a katiliyorum. ama bence bi ise yarar fazla zaman alsanda, yani yag yakmak icinse, yoksa zaten cok saglikli... Yeşil çay içindeki kafein sayesinde : Performansı etkiler,yorgunluk ve uyku halini ortadan kaldırır.İdrar söktürücüdür.İdrar söktürücü özelliğinden dolayı zayıflama rejimlerinde kullanılıyor.
Bu arada dedigim gibi bir yazi ekledim.. linki http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?t=1978&highlight= Burada "Erkeklere uyarı " oku....
nassim saolasın okudum makaleyi. bende ztn yatmadan önce bi fincan içiyodum, böyle günde 4-5 kere içmek aklıma gelmemişti aslında ii o zmn ben her akşam içerim bi fincan, çok kaynatmadan
sarc bu cayin tadi nasil pekii ? burada coook moda oldu diyebilirim, genellikle bayanlar zayiflama düsününce hemen bunu tercih ederler... Ginseng´de vardir bilmiyorum bunu duydunmu ? burada yorgunluk icin bir bitkisel "ilac"...
baba onu hiç sorma ya bildiin yosun şeker flnda atmıyorum içine yane direk burnunu kafa iç tribi. içtikten sora böle oluyon bak :arrow: anaaa;
aynı sekilde keten tohumunun da böyle bi ozelliği(yag yakımı) var die duydum hatta forumda da wardı baslıgı
baba okudum makaleyi, güzel ya yoğurt iidir ztn bunla alakası yok ama yoğurt diince geldi aklıma ağırlık çalışmasından hmn sonra meyveli yoğurt yiin derler basit şeker kaynağı die, doğrumudur? ben yiyorum mesela çilekli çilekli çok ii gidiyo çalışmadan sonra meyveli yoğurt yoksa normal meyvede olur tabe (muz vs..)
nassim yemek tarifleri bölümünde yulaf ezmesi topici war oraya bi cwp yazdım oku bi bakalım beğencenmi
hocam yeşil çaydaki kafein daha az..araştırdım netten her yerde yeşil çayın kafeini az, antıoksıdan özelliği daha siyah çaya göre fazladır diyor..siz nerden araşıtırdınız bilgilendirirseniz sevinirim..
yağ oranını düşürüyormuş yeşil çay ben kahvaltıda alıyorum ayrıca gün içindede içiyorum 2- 3 fincan... keten tohumuna gelince bi şekilde inceltip robotta felan çekp yoğurtla karıştırıp yenebilir.. yağ yakma özellğini bilmiyorum fakat içindeki yağ oranı günlük yağ ihtiyacının bi kısmını karşılayacak düzeyde diye biliyorum o yüzden ona göre tüketmekte yarar war.. tadı çok iyi değil fakat içine fındıkta katılabilir biraz düzeltiyor tadını fakat keten tohumuyla fındık arasında 3/1 yahuh 2/1 gibi bi oran olsun malum fındıkta yağlı bi besin