Yaz'a hazırlık ?

Ben diyetimi yaza bırakmadan nisan aynına kadar bitirmek istiyorum.Şubatın başında başlıyacağım.

Sormak istediğim diyet uygularken hangi antrenman şeklini kulanalım.Ben yeni başlayanlar için verilen haftada 3 günlük karma programı uygulamayı düşünüyorum.Siz ne düşünürsünüz?

Bende aynı dertten müzdaribim. Definasyon döneminde haftanın kaç günü body kaç günü cardio yapılmalı? Her gün body bölgesel+ cardio mu yapılmalı. Öyleyse sıralama nasıl olmalı. Cardioyu interval olarak yapmamız lazım diye biliyorum. İntervali cardioyu body'den sonra mı yapmalı önce mi? Haftanın kaç günü dinlenilmeli?

az kilo cok tekarar kas yikimini yada yanmasi soz konusu degil neden derseniz ben yarisma yaptim bir kere 6. ligim var 92 kilo klassikte yaristim boy 183 97 kilodan 92 ye dustum ve define de inanilmaz buyudum 92 kiloluk halim 97 den daha buyuk oldu nedeni ve nasil oldugu nu acikliyim her 2.5 saaate 30 gr protein ve kilona gore kilo basina 1-1/5 gram karbonhidrat aldigin zaman inanin ne kasinizi yakabilirsiniz nede ufalirsiniz sadece dikkat edilecek konu idmandan sonra kas yikimini durdurmak icin alinan karbon hidrat a dikkat edin !! az kilo cok tekrar vucudunuzun hizli bir sekilde isinip yag yakimini hizlandiricaktir zaten define ye giren insanin kaslari buyuk tur adale yagi yakar nelkadar cok adele okdar yag yakimi demekyag enerji demek hepsi zincirlemedir proteini eksik etme karbon hidrati eksik etme ve cardionu en sona birak !!

Back
Yukarı