yaz tatili vücut programım

kendımden bahsedeyım bıraz 183 boy 77 kıloyum.yas 20.4 yıl once 2 ay gittim salona.sene ıcındede kıs aylarında 2 ay gittim. su anda flexor hocanın 2 ve3, ay programını yapıorum.bacak calısmaları harıchaftada 6 gun gidip 1 gun dınlenıorum bide her gun 200 mekık cekıyorum.baslayalı daha 10 gun oldu calısmalara.amacım kamburlugumu atmak ve sıkı bi vucut sahibi olmak.gunluk 70-120 arası cogunlugu sut urunlerı olmak uzere proteın beslenmemm var.motıvasyon amacla bole bı gunluk tutmak ıstedım.görüşlerınıze ve onerılerınıze her zaman acıgım
program söyle
1.Gün
GÖĞÜS

1-Incline Bench Press

2-Incline Dumbbell Flyes

3-Dumbbell Bench Press (FLAT)

ARKA KOL

1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment

KANAT

1-Wide-Grip Front Lat Pulldown

2-Straight Arm Pulldown

3-One Arm Dumbbell Rowing

2.Gün

OMUZ

1-Dumbell Press

2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises

3-Front Dumbbell Raises

ÖN KOL

1-Dumbbell Curls

2-Concentration Curls

Son düzenleme:
Programın yeni başlayan biri için gayet iyi bicepste Concentration Curls yerine hammer curl yaparsan daha iyi verim alırsın

bence arka kola bench dips ekleyebilirsin

hocam aklımdan gecıordu zaten bundan sonra onuda yapıcam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:19 ----------

Programın yeni başlayan biri için gayet iyi bicepste Concentration Curls yerine hammer curl yaparsan daha iyi verim alırsın

hocam onuda 3, hareket olarak yapıodum bazen.devamlı olarak yapayım mı yoksa concentratıon curls yerıne ekleyeyım mı.bıde daha ust duzey programları nereden bulabılırım

Daha ileri bir programa ihtiyacın yok 1. ayını tamamlayınca değiştirirsin.Devamlı olarak yapmaya dediğim gibi 1. ayın sonunda programını değiştirdiğinde yapabilirsin.

Back
Yukarı