Yaz ayları .. :D

Merhabalar ,

Malum yaz ayındayız kımıne baya sıkıcı ve kotu kımıne guzel gecıyor bu aylar ben sıkıcı ve kotu gecırenlerdenım.Gece saat 04,30 sabah ezanını duyup uyuyorum 11 de kalkıyorum 1 de uyuyorum 6 da kalkıyorum sap sap oturuyorum ve duzelmek cok zor gelıyor.

Kıloda vermıstım duzelmıstım bıraz sındı gene kılo aldık ne yapıcam bılmıyorum.

Aslında bısey ogrendım ınsan kendıne yararı olan bıseyı bıdıgı halde ve yapmadıgı zaman yanı usendıgı zaman hem sıcak hem nem v.b seyler yuzunden tek yapması gereken hıc ıstemedıgı bır zamanda yapmaya baslaması . (Ben 2 defa tekrar ettıgımde anladım kusura bakmayın caresızım )
Cumleyı tam kullanamadım ozur dılerım :D . Konuyu acmamın sebebı sızlerınde yorumlarını almak ne durumdasınız ogrenmek . Bıraz ırade gerekıyor boyle seylerde tek basınada olmuyor motıvasyon gereklı :D

Tesekkur ederım .

Bende tatile gidemedim,gece 3-4 e kadar pc başında takılıyorum,sabah 8de kalkıyorum uyku düzeni yok,ama yemek,spor onları düzende tutmaya çalışıyorum, ne kadar canım istemesede yemeğimide,sporumuda aksatmıyorum sıcaklar bir yandan dışarda çocuk sesleri falan iyi değil durum :D

Bende tatile gidemedim,gece 3-4 e kadar pc başında takılıyorum,sabah 8de kalkıyorum uyku düzeni yok,ama yemek,spor onları düzende tutmaya çalışıyorum, ne kadar canım istemesede yemeğimide,sporumuda aksatmıyorum sıcaklar bir yandan dışarda çocuk sesleri falan iyi değil durum :D

Off of . Sonumuz hayrola :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:41 ----------

imzanı bir daha oku..

Tesekkur ederım :)

Durumlar aynı sınav var bu sene tatile gidemedik,üstüne hastanede refakatcı kalmam gerekti 1 ay, şimdi fındık başlayacak ,havalar sıcak aşırı bunaldım insanın spor yapası gelmiyor salon zaten yeraltında mağara gibi tavan alçak basınç cok . Uyku düzenimde sabah 4 gündüz 10 bakalım sonumuz ne olacak :D

Durumlar aynı sınav var bu sene tatile gidemedik,üstüne hastanede refakatcı kalmam gerekti 1 ay, şimdi fındık başlayacak ,havalar sıcak aşırı bunaldım insanın spor yapası gelmiyor salon zaten yeraltında mağara gibi tavan alçak basınç cok . Uyku düzenimde sabah 4 gündüz 10 bakalım sonumuz ne olacak :D

Boyle nası desem kuvvetsızletıgımı hıssedıyorum :D

Bir tek ben mi çok iyiyim :D uyku düzenim süper, kilo vermem süper gidiyor hedef ulaşmama 2,5 kilo kaldı onları da ramazanda dikkat edip kilomu koruyup okullar başlamadan veririm.

Bu arada sıcaklar da bir tek beni mi bıktırmıyor merak ediyorum :D

Gerçekten zor gece 4 gibi sabah ezanında uyuyabiliyorum.11 e kadar ama kaliteli uyuyorum.bide burda ankarada kaldırımlar yenileniyor.sabah gürültüyle uyanıyorum

Bir tek ben mi çok iyiyim :D uyku düzenim süper, kilo vermem süper gidiyor hedef ulaşmama 2,5 kilo kaldı onları da ramazanda dikkat edip kilomu koruyup okullar başlamadan veririm.

Bu arada sıcaklar da bir tek beni mi bıktırmıyor merak ediyorum :D

Bıze bu basarı hıkayenden bahsedermısın nası yaptıgınla ılgılı :D

Geceleri oturuyorsan bile geceleri yemek yememen lazım. Kilo alman normal metabolizman yavaşlıyor. Bende uyumuyorum genelde saat 4-5 gibi uyanıyorum akşamları dışarı çıkıyorum. Ama her sabah samatyada koşumu yapıyorum. 1 saat sonra gitcem mesela koşuya :)

Gerçekten zor gece 4 gibi sabah ezanında uyuyabiliyorum.11 e kadar ama kaliteli uyuyorum.bide burda ankarada kaldırımlar yenileniyor.sabah gürültüyle uyanıyorum

HAngi semt acaba ? aynı dert burda da var iğrenç bi gürültü hemde.

Bıze bu basarı hıkayenden bahsedermısın nası yaptıgınla ılgılı :D
Bu biraz da alışkanlıklar ve bünye ile alakalı. Hani derler ya kafasını koyunca uyur diye ben de o tiplerdenim :D Yani istediğim zaman uyanık kalıp istediğim zaman uyuyabiliyorum. Uyku benim için fark etmiyor olsa da olmasa olur gibi ama sağlık için en az bir 8 saat uyuyorum :) Bir de hava şartlarından etkilenmiyor bünyem :D

Bu biraz da alışkanlıklar ve bünye ile alakalı. Hani derler ya kafasını koyunca uyur diye ben de o tiplerdenim :D Yani istediğim zaman uyanık kalıp istediğim zaman uyuyabiliyorum. Uyku benim için fark etmiyor olsa da olmasa olur gibi ama sağlık için en az bir 8 saat uyuyorum :) Bir de hava şartlarından etkilenmiyor bünyem :D

Senın uyguladıgın bısey yok yanı . :D

Yilmamak lazim, idmana 40 derecede olsa gitmek gerekirse takilmak cok ustelemeden idman cikarmak lazim, sicak vs demeye basladik mi kokten kesiyoruz gitmeyi:/

Sabah guzel olurda aksam bogucu oluyor ya gene . Salon buyukte degıl cam yetmıyor sadece boguluyoruz ya resmen

Sabah guzel olurda aksam bogucu oluyor ya gene . Salon buyukte degıl cam yetmıyor sadece boguluyoruz ya resmen
Valla ben sabahları gidiyorum bazen kimse olmuyor en fazla 3-4 kişi falan onlarında hepsi koşuyor.Ben ağırlık bölümünde at koştura koştura yapıyorum antrenmanımı :D Cam yetmiyor derken salonda klima yok mu?

Back
Yukarı