Yazın yağ yakımı

Havalar sıcaklaştı malum yağ yakımı daha çok kolaylaşıcak ve hacim almak daha zorlaşıcak benim yaşım 16 kilom 69 Boyum 172 yağ yakımı yapmak istiyorum 15 dakika bisiklet giriyorum 15 dakika koşu bandında koşuyorum son 1 dakika depar atıyorum bana beslenme programı lazım açıkcası yaşıma uygun yağlı bir vucudum var çünkü onları yakıp kas yapmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?bench_O

Doğrusun yağ yakmak için ideal havalar. Koşu bandını 30-40 dakika yapmanı öneririm, bisiklet normal zaten. Son dakika yaptığın depar vucudu epey şaşırtır ve yağ yakımını artırır ve kimi kaynaklar şiddetli kısa aralıklı çalışmanın uzun süreli çalışmadan daha iyi olduğunu söylüyor.
Beslenme programını salonda hocandan rica edip yaptırabilirsin. Genel olarak yağlı birine buradan ne söylenebilir bilmem ki %35 yağı olanda var %15 yağı olupta yağlıyım diyen var

son 1 dk kala depar atıyorsunzu pekı soguma yapmıyormuısunuz?

ayrıca yag yakımım ıcın en az 30dk aralıksız kardıo yapmanız gerek 15 dk lık kardıo ısınmanızı saglar

Doğrusun yağ yakmak için ideal havalar. Koşu bandını 30-40 dakika yapmanı öneririm, bisiklet normal zaten. Son dakika yaptığın depar vucudu epey şaşırtır ve yağ yakımını artırır ve kimi kaynaklar şiddetli kısa aralıklı çalışmanın uzun süreli çalışmadan daha iyi olduğunu söylüyor.
Beslenme programını salonda hocandan rica edip yaptırabilirsin. Genel olarak yağlı birine buradan ne söylenebilir bilmem ki %35 yağı olanda var %15 yağı olupta yağlıyım diyen var
%21 Yağ oranım var ve fotoğraflarımda var koyabilirim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:48 ----------

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Bunlarda fotoğraflarım işte

Back
Yukarı