Yazın kilo kaybetmeden hacim kazanmak

Molok

Üye
Forumda araştırma yapıp bir sonuca ulaşamadıktan sonra başlık açmaya karar verdim birçok yerde yaz mevsimi için antrenman bilgisi aradığımda definasyona yönelik bilgiler çıkıyor. Peki yazın hacim arttırmak için nelere dikkat etmek gerekir. Nasıl yollar izlenmelidir ? şimdiden teşekkürler ?

Yazın hacim kazanmak benim de amacım çünkü yaz gelmesine rağmen hedefime ulaşamadım. Ama bunun için kıştan farklı bir şey yapmıyorum. Tekrar sayımda veya ağırlıklarımda bir özel değişiklik yok. Definisyon da yapmıyorum olabildiğince temiz beslenmeye çalışıyorum.
Aldığın ve harcadığın kaloriyi sağlam hesaplarsan ve proteinini alırsan amacına ulaşabilirsin bence

Yazın insanlar daha hareketli oldukları için günlük kalori ihtiyaclarina ulasmakta zorlanirlar buyuzden bicok insan definasyona girer.Eğer gunluk kalori miktarini gecebiliyosan kışin yaptığından farklı birşey yapmana gerek yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim antrenman program şöyle
göğüs kol
dinlenme
sırt bacak
dinlenme
omuz arka kol
dinlenme

bu programa devam etmeli miyim yoksa büyük kas gruplarını bir güne mi toplayayım. hedefim kilo alma ve ektomorf bir yapıya sahibim kilo almaya çalışıyorum ve yeterli seviyede beslenebildiğimi düşünüyorum.

Temel hareketlere yogunlasmani oneririm izole hareketler yerine mesela deatlif.bench press.squat gibi

benim antrenman program şöyle
göğüs kol
dinlenme
sırt bacak
dinlenme
omuz arka kol
dinlenme

bu programa devam etmeli miyim yoksa büyük kas gruplarını bir güne mi toplayayım. hedefim kilo alma ve ektomorf bir yapıya sahibim kilo almaya çalışıyorum ve yeterli seviyede beslenebildiğimi düşünüyorum.

Programin simdilik yeterli değiştirmene gerek yok.Kilo almak vermekten daha zordur buyuzden beslenmenin yeterli olduğundan emin ol [emoji5]

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı