Yazın Bulk

newbiess

Üye
Acikcasi kisin istedigim hacime ulasamadim kisin hacim almaya calismak konusunda ne dusunuyorsunuz?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulk'un yazı kışı yok bence ama kışın daha çok verim alınabilir nedeni ise yazın sürekli sıvı tüketimi ihtiyacı istediğimizden kışın buna çok gerek olmuyor ama deneyebilirsin.

Çoğu kişi yaza bulk gircem der ama definasyon için yeterli vakit ayıramadığından yada t shirtte hacimsiz kalmaktan korktuğu için bence.yazın sıcakta çokta hacim alabilceğini sanmıyorum hiç denemedım açıkcası

Ya tutturmussunuz definasyon diye once bi vucut ciddi hacim kazansin ondan sonra eyvallah derim definasyona. Kollar 30 santim adam definasyon yapiyor. Gerci plaj vucudu karin kasi sevdalisi boyle yapanlar sonucta vg farkli fitness farkli ! 45 lere bi ciksin kol ondan sonra definasyondan bahsederim bende ;)

Benim 44 zaten 1.86 da boy .bu hicbirseyi degistirmez tabi kisi kendi istedigi gibi definasyon-bulk yapabilir.Ben fit gorunumden yanayim herzaman kisinda o yuzden bulk fln ugrasmam herzaman dikkat ederim yag oranima

Sahsen kollar yeni 35 oldu bu durumda definisyon cok sacma olur diye dusunuyorum tabi tercih meselesi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bide insan vücudunu tanıması lazım adam 16 yag oranlarda başlıyor ufak def yapıp hem vücudunu. Tanıması gerektıgını düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı