yatmadan önce acıkınca

selamlar arkadaşlar. Yatmadan önce acıkıyorum o yüzden Kellogg's Special K ile light sütü karıştırıp yiyorum. bunun bi zararı olur mu( göbek yapma vs.) special k nin besin değerleri

Enerji: 370kcal (1569 kj)

Protein:13g

Karbonhidrat:76g (Şeker:27g + Nişasta:49g)

Yağ:1,5 g (Doymuş Yağ As.:0,3g)

Lif :5g

Sodyum :0,4g

Olur tabiki yatmadan önce karbonhidrat almamanızı tavsiye ederim bu sizi yağlandırabilir. Bunun yerine 100gr lor peyniri, süzme peynir yemenizi tavsiye ederim bu ürünler içerisinde kazein proteini (yavaş sindirilen protein) bulundurur dolayısıyla gece yatarken kaslarınızın ihtiyacı olan proteini buradan sağlamış olursunuz. Ayrıca special k yerine gün içerisinde yulaf ezmesi yemenizi öneririm karbonhidrat değeri yüksek fakat içerisindeki şeker miktarı çok az yani kaliteli karbonhidrat ama tabiki yulaf ezmesinide gece yatmadan yemeyin.

Olur tabiki yatmadan önce karbonhidrat almamanızı tavsiye ederim bu sizi yağlandırabilir. Bunun yerine 100gr lor peyniri, süzme peynir yemenizi tavsiye ederim bu ürünler içerisinde kazein proteini (yavaş sindirilen protein) bulundurur dolayısıyla gece yatarken kaslarınızın ihtiyacı olan proteini buradan sağlamış olursunuz. Ayrıca special k yerine gün içerisinde yulaf ezmesi yemenizi öneririm karbonhidrat değeri yüksek fakat içerisindeki şeker miktarı çok az yani kaliteli karbonhidrat ama tabiki yulaf ezmesinide gece yatmadan yemeyin.

cevabınız için teşekkür ederim. Peki eti form, altınbaşak light gibi bisküviler yenilebilir mi? değerlerini bulamadığımdan yazamadım. Yurtta kaldığımdan öyle hazır her şeyi bulamıyorum da :)

Yatmadan önce o yediğin en buyuk hatan seker tuz ıcerıyor lifden fakır tok tutmaz bır kere dahada acıktırır

yatmadan once 1 kase yoğurt ye acıkırsan açlığını 10 dk içinde yatıştırıcaktır sonra uyu

şunu unutma akşam karbonhıdrat alma dırek yağ olarak depo edılır
biskuvide hıc yeme

genel olarak en iyisi ne yiyecekseniz yatmadan en az 1.5-2 saat önce yemeniz ; reflü ,gastrit vb. sindirim problemleri oluşumunu engellemek için

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Bir soru daha soruyum, bu bahsettiğim mısır gevreği ara öğünlerde tüketilebilir mi?
Tüketirsiniz ama bir faydası olmaz vücudun için zararı olur çünki faydalı birşey değil gereksiz bir besin

onun yerine kuruyemiş ye meyve ye salat ye yoğurt ye hem sağlık acısından faydalı hemde kılo yapmaz abartmazsan eger

çözümü buldum :) 1 kase yoğurdun içine lor peyniri koyuyorum bir de 1 bardak süt açlık falan kalmıyoru. yarım saat-45 dk sonra da yatıyorum :)

Ben uyumadan ortalama 1 kase yoğurt tüketiyorum.Ara öğünlerde ceviz gibi kuruyemiş tüketmen daha iyi olur.Vücuda gereken proteini,karbonhidratı ve yağıda biraz karşılamış olursun.

Çok açsam yatmadan 3 saat önce salata+çorba+yoğurt kombinem var.Tam yatıcakkende süt.Eğer açlık belirtisi azsa salata yeterli oluyor.

Back
Yukarı