yatmadan önce öğün

LethaL~

Üye
yatmadan 1-2 saat önce 100 gr lor peyniri 2 yumurta beyazı birer avuç badem ve üzüm yenmesinde bir sakınca var mıdır günlük beslenmeme dikkat ediyorum amacım kas inşa ederek hacim yapmak ancak bu öğün yağlanma yapar mı merak ediyorum şimdiden teşekkürler

Yatmadan önce birşeyler yerseniz insülin hormonu salgılanır.bu hormon vücutta belli bir süre kalır,bu da testosteron ve gh hormonunu negatif yönde etkiler.bence akşam 8 den sonra birşry yemeyin(antrenman saatinizi hesaba katmıyorum)

Adamım gece uyurken kas yıkımını önlemek için kasein proteini almalısın vücuda. 100 gr lor peyniri (az yağlı) + 1 avuç badem yesen yeticektir ekstraya gerek yok. Süt ürünlerinde %20 whey %80 kasein proteini olduğundan bu yeterlidir.

banada hoca söyledi bende araştırdım bazı yerler doğruluyorr,,,,,, bazıları ise tüket diyor anlamadıkm ki ne yapsam kafam karıştı,,,,,, lor yesem diyorum oda süt ürünü sorun olurmu,,, lütfen yardım edin

banada hoca söyledi bende araştırdım bazı yerler doğruluyorr,,,,,, bazıları ise tüket diyor anlamadıkm ki ne yapsam kafam karıştı,,,,,, lor yesem diyorum oda süt ürünü sorun olurmu,,, lütfen yardım edin
lor peyniri köken olarak süttüen yapılır ama aslı şöyledir, peynir mayalandıntak sonra ayrıştırma esnasında yeşil bi su ayrılır buna whey(peynir altı suyu) denir bu su kaynatılarak lor peyniri elde edilir süt tüketimi için bi şey diyemem ama LOR kesinlikle tüketilmeli

Adamım gece uyurken kas yıkımını önlemek için kasein proteini almalısın vücuda. 100 gr lor peyniri (az yağlı) + 1 avuç badem yesen yeticektir ekstraya gerek yok. Süt ürünlerinde %20 whey %80 kasein proteini olduğundan bu yeterlidir.
Yalnız Lor WHEY proteini dir hatta markalı ürünlere bakarsan Peynir Altı Suyundan yapılmıstır ibaresi vardır...

hoca kafamı karıştırdı,,,, kullansam sıkıntı olmaz diyosun pekii yatmadan tam olarak kaç dk önce şimdiden teşekkürler
Ben yatmadan 2 saat önce 500 Ml Süt ve 20 Gram Fıstık Ezmesi yiyorum bir sıkıntı yok ölçü almam durmuyor zaten okadar incigini cincigini karıstırırsak neyi tam olarak dogru yapıyoruz ki ??

Yalnız Lor WHEY proteini dir hatta markalı ürünlere bakarsan Peynir Altı Suyundan yapılmıstır ibaresi vardır...
peki yatmadan kaç dk önce tüketmeliyiz[DOUBLEPOST=1417462500][/DOUBLEPOST]
Ben yatmadan 2 saat önce 500 Ml Süt ve 20 Gram Fıstık Ezmesi yiyorum bir sıkıntı yok ölçü almam durmuyor zaten okadar incigini cincigini karıstırırsak neyi tam olarak dogru yapıyoruz ki ??
doğru söylüyosun eywllah[DOUBLEPOST=1417462626][/DOUBLEPOST]peki sabah kalkar kalkmaz ne yapmalıyız ??
tam olarak bu sporda yeniyim öğrenmek istiyorum

doğru söylüyosun eywllah
Yatmadan önce lor tüketmek amacınıza ters bence...
Siz uykuda kas yıkımını engellemek icin casein proteini istiyorsanız 500 mılılıtre süt icin uyumadan ortalama 1 2 saat önce ben 20 gram fıstık ezmesi ve 500 mılılıtre yarım yaglı süt içiyorum mesela...[DOUBLEPOST=1417462883][/DOUBLEPOST]
doğru söylüyosun eywllah[DOUBLEPOST=1417462626][/DOUBLEPOST]peki sabah kalkar kalkmaz ne yapmalıyız ??
tam olarak bu sporda yeniyim öğrenmek istiyorum
Amaca göre degisir kilo verme zamanımda ben sabah kahvaltısını pas geciyorum...Ama kilo alırken bulking de (kas yaparken) 100 Gram yulaf,300gram yogurt,100Gram lor peyniri ve 30 gram fıstık ezmesi yiyorum...

benim kilo almam lazım sabah ilk işim whey protein tozu oluyor açkarna sonra 100gr yulaf içine fıstık,,tarçın,muz,, ekliyorum yiyorum
Benim önerim sabah protein tozuna saldırmaman olur...İnsulin ini cok hızlı yükseltir gerek yok...

Bak 100 Gram yulafta 10 Gram Protein var
300 Gram yogurt ta 10 Gram Protein var
100 Gram Lor Peynirinde 15 Gram Protein var
25 Gram fıstık ezmesinde 5 Gram Protein var

40 Gram protein eder sabah kalkar kalkmaz gayet iyi bir deger.Bana kalırsa Antrenman sonrası 2 kasık Whey Proteini ile 2 tane muz ye öyle kullanırsan daha iyi etki alırsın bana kalırsa...

ben vücut 8 9 saat aç kaldığı için içiyordum günde ikidefa kullanıyorum sabah ve antremndan snraa,,,,, o zmn antreden önce ve sonra alayım nasıl olur 2 ay oldu spora başlayalı

Back
Yukarı