uydurma ve saçmalıksüt ürünleri büyüme hormonunu engelliyormuş ama
lor peyniri köken olarak süttüen yapılır ama aslı şöyledir, peynir mayalandıntak sonra ayrıştırma esnasında yeşil bi su ayrılır buna whey(peynir altı suyu) denir bu su kaynatılarak lor peyniri elde edilir süt tüketimi için bi şey diyemem ama LOR kesinlikle tüketilmelibanada hoca söyledi bende araştırdım bazı yerler doğruluyorr,,,,,, bazıları ise tüket diyor anlamadıkm ki ne yapsam kafam karıştı,,,,,, lor yesem diyorum oda süt ürünü sorun olurmu,,, lütfen yardım edin
Yalnız Lor WHEY proteini dir hatta markalı ürünlere bakarsan Peynir Altı Suyundan yapılmıstır ibaresi vardır...Adamım gece uyurken kas yıkımını önlemek için kasein proteini almalısın vücuda. 100 gr lor peyniri (az yağlı) + 1 avuç badem yesen yeticektir ekstraya gerek yok. Süt ürünlerinde %20 whey %80 kasein proteini olduğundan bu yeterlidir.
Ben yatmadan 2 saat önce 500 Ml Süt ve 20 Gram Fıstık Ezmesi yiyorum bir sıkıntı yok ölçü almam durmuyor zaten okadar incigini cincigini karıstırırsak neyi tam olarak dogru yapıyoruz ki ??hoca kafamı karıştırdı,,,, kullansam sıkıntı olmaz diyosun pekii yatmadan tam olarak kaç dk önce şimdiden teşekkürler
peki yatmadan kaç dk önce tüketmeliyiz[DOUBLEPOST=1417462500][/DOUBLEPOST]Yalnız Lor WHEY proteini dir hatta markalı ürünlere bakarsan Peynir Altı Suyundan yapılmıstır ibaresi vardır...
doğru söylüyosun eywllah[DOUBLEPOST=1417462626][/DOUBLEPOST]peki sabah kalkar kalkmaz ne yapmalıyız ??Ben yatmadan 2 saat önce 500 Ml Süt ve 20 Gram Fıstık Ezmesi yiyorum bir sıkıntı yok ölçü almam durmuyor zaten okadar incigini cincigini karıstırırsak neyi tam olarak dogru yapıyoruz ki ??
Yatmadan önce lor tüketmek amacınıza ters bence...peki yatmadan kaç dk önce tüketmeliyiz[DOUBLEPOST=1417462500][/DOUBLEPOST]
doğru söylüyosun eywllah
Amaca göre degisir kilo verme zamanımda ben sabah kahvaltısını pas geciyorum...Ama kilo alırken bulking de (kas yaparken) 100 Gram yulaf,300gram yogurt,100Gram lor peyniri ve 30 gram fıstık ezmesi yiyorum...peki yatmadan kaç dk önce tüketmeliyiz[DOUBLEPOST=1417462500][/DOUBLEPOST]
doğru söylüyosun eywllah[DOUBLEPOST=1417462626][/DOUBLEPOST]peki sabah kalkar kalkmaz ne yapmalıyız ??
tam olarak bu sporda yeniyim öğrenmek istiyorum
Benim önerim sabah protein tozuna saldırmaman olur...İnsulin ini cok hızlı yükseltir gerek yok...benim kilo almam lazım sabah ilk işim whey protein tozu oluyor açkarna sonra 100gr yulaf içine fıstık,,tarçın,muz,, ekliyorum yiyorum
yeni başladıysan sabah kalkar kalkmaz whey içme antrenman sonrasına sakla,yulaflı menüne birde yumurta eklersen gereken gıdayı almış olursunbenim kilo almam lazım sabah ilk işim whey protein tozu oluyor açkarnına sonra 100gr yulaf içine fıstık,,tarçın,muz,, ekliyorum yiyorum