yas 18 boy 180 kg 76 sarkma problemi

Merhaba bodyforumtr ailesi ben 1 yildir sporla ugrasiyoru. Ve 110 kg idim 1 sene içinde 36 kg verdim ve vücudumda ciddi anlamda sıkıcı sarkmalar oluştu neler yapmalıyım kenzonun bilen varsa low çarp diyetini yapmayı düşünüyorum yardımına ihtiywcim var şuan telefondayım yarin resim aticam

Dostum Aynı sorun bendede var. Bende 1 yılda 35 Kilo civarı verdim. Eğer o kiloları uzun süre taşıdıysan Cerrahi müdahale şart olabilir. Deri bir yerden sonra elastikiyetini kaybediyor. Kilo versende spor yapsanda düzelmiyor. Bende Sporla toparlayamadım. Estetik Ameliyata gireceğim yakında. Sana tavsiyem en yakın zamanda plastik cerrahına görünmendir.

Dostum Aynı sorun bendede var. Bende 1 yılda 35 Kilo civarı verdim. Eğer o kiloları uzun süre taşıdıysan Cerrahi müdahale şart olabilir. Deri bir yerden sonra elastikiyetini kaybediyor. Kilo versende spor yapsanda düzelmiyor. Bende Sporla toparlayamadım. Estetik Ameliyata gireceğim yakında. Sana tavsiyem en yakın zamanda plastik cerrahına görünmendir.
Selam.Forumda dolaşıkren senin ameliyata gireceiğini gördüm. Ben de gerdirme ameliyatına düşünüyorum. Ameliyattan sonra iz kaldı mı ? Ve ne kadar süre sonra günlük hayatına geri dönebildin ?

Back
Yukarı