• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yasım 16 .76 boy 64 kilo yorumlarınızı bekklıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogus55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zfrskr dedi:
Forumdaki Ayaz kardeşin bir numara küçüğü gibi bence arkadaş.Çok güzel bi fizik,takdir ettim ,uper Sırtı da zamanla genişletirsen eksiğin yok gibi,yola devam ;)
Bence ayazın iki boy küçüğü gibi. Kuruluk süper ama hacim az. Ama yaşına bakarsak güzel vucut.

daha 16 yaşında. pek hacim beklenemez. yaşının verdiği dinamik ile o yaşta zaten vucudun yağ yapması pek mümkün değil. ama bu şekilde gider ve doğru beslenirse 2-3 yıl içerisinde vucut baya bi gelişir. kaslar yerinde. hepsi şekil olarak ortaya çıkmış.

başarılar.......

bana sorarsanız ben beğenmedim nedenine gelince bu kadar erken yaşta vucuda o kadar yuklenmişki ileride kemiklerin uzamadan kalınlasarak eğri buyunmesinden korkuyorum bide buyume döneminde protein tozları kalbi öle bir etkilerki kalp büyümesi gerektiğinin 1\3 katı kadar buyuyerek ileride bu sporu bıraktığında sorunlar yaratabilir 14 cok cok erken bence sadece barfiks mekik sınav calışsaymış bulunduğu konumdan dahada geride olurdu ama kemik yapısı cok daha iyi olurdu bence....sizcede ole değilmi

metugok dedi:
bana sorarsanız ben beğenmedim nedenine gelince bu kadar erken yaşta vucuda o kadar yuklenmişki ileride kemiklerin uzamadan kalınlasarak eğri buyunmesinden korkuyorum bide buyume döneminde protein tozları kalbi öle bir etkilerki kalp büyümesi gerektiğinin 1\3 katı kadar buyuyerek ileride bu sporu bıraktığında sorunlar yaratabilir 14 cok cok erken bence sadece barfiks mekik sınav calışsaymış bulunduğu konumdan dahada geride olurdu ama kemik yapısı cok daha iyi olurdu bence....sizcede ole değilmi

protein tozu nasil kalbi büyütüyor?bu konuyu biraz açar misin.

metugok dedi:

eğer böyle bişey olsaydı ne bakanlık bu gıdalara izin verirdi nede ortada sporcu kalırdı

tam tersini söylediniz bu sporu aşırı şekilde yapıp kalbi aşırı şekilde yorup kullanmamak kalbi büyütür

bilinçsizlik kalbi büyütür nefes tekniğini bilmemek kalbi büyütür ama suplament buyutmez

arkadaşlar dikkatinizi cekerse oradada yazdığım gibi bu yaştaki bir adamın demişim buyume dönemindeki bir çoçuktan bahsediyorum yoksa tozlara bi lafım yok saydam sen tam okumamuışsın hemde biraz daha aç demişsin rep puanın vermişsin sende bunu biraz acarmısın...

benim bunu acmama pek gerek gormuyorum,bugune kadar boyle bir yan etki duymadim protein tozu hakkinda.ama sen bunu biliyorsun,eger bununla ilgili bir yazi veya kaynak gosterebilirsen +rep alirsin.

burda insanlari dogru yonlendirmeye calisiyoruz,burda yazilan yazilari binlerce kisi okuyor ve bu binlerce kisiden milyonlarca kisiye ulasiyor,bu yuzden kafadan uydurma bilgilere yer yok.

hernan77 dedi:
daha 16 yaşında. pek hacim beklenemez. yaşının verdiği dinamik ile o yaşta zaten vucudun yağ yapması pek mümkün değil. ama bu şekilde gider ve doğru beslenirse 2-3 yıl içerisinde vucut baya bi gelişir. kaslar yerinde. hepsi şekil olarak ortaya çıkmış.

başarılar.......

Vallahi ben 17 yaşındayım, ama vücut maşallah baya güzel yağ tutuyor :D
Kasıyoruz kendimizi yağ yakmak için, işte böyle yağsız vücutlarda Allah vergisi hakikaten..
Bu arada genetik süper arkadaşın, maşallahı var yani herşey ortada. Üstüne biraz hacim alsa 10 numara olur.

metugok dedi:
arkadaşlar dikkatinizi cekerse oradada yazdığım gibi bu yaştaki bir adamın demişim buyume dönemindeki bir çoçuktan bahsediyorum yoksa tozlara bi lafım yok saydam sen tam okumamuışsın hemde biraz daha aç demişsin rep puanın vermişsin sende bunu biraz acarmısın...

güreş milli takım antrenörü ali osman hocamız 11 ila 25 yaşları arasında değişen 10-12tane sporcusu var ve her sene bu sporculara suplament yuklemesi yapar sanırım anlatabilmişimdir..

ayrıca değil spor bu suplamentlerden soğuk olarak misafirlerimede (düşük dozaj) ikram ediyorum 10 ila 40 yaş arası değişiyor

metugok dedi:

artik yaptigin hatayi kabul edip,foruma bir özür mesaji yazarsan çok hoş olacak.

dostum henüz bi supplement çakmadıysan arginine önerebilirm.dha şimdiden 3-4 tane destek ürün almak gereksiz die dusunuyorum.zamanın bol :D yavaş yavaş ilerlemek en zevklisi.aha arginine ne işe yarar yazıyım onu da:

Kas yapımına,doku tamirine,bağışıklık sisteminin uyarılmasına yardım eden bir aminoasit olan arjinin;vücudu toksinlerden arındırır.Büyüme hormonu salınımını teşvik edici özelliği ile özellikle büyüme çağındaki çocuklarda boy uzamasına destek amaçlı kullanılır.Arjinin;kas yapıcı,doku tamir edici,yara iyileştirici ve bağışıklık sisteminin uyarılmasına yardımcı bir aminoasittir.Vücudun bağ dokusu olan kollajen doku arjininden oluşur.Sporcular için önemli bir aminoasittir.

ben kullanmıstım 2-3 sene once boyuma cok katkısı olmadı gerçi ama cok memnun kalmıstım bi 90lık ddaha aldım dün:).neyse kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı