ll_ultraslan_ll
Üye
çok başarılı bi wücuttu ama banlanmış :shock:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Bence ayazın iki boy küçüğü gibi. Kuruluk süper ama hacim az. Ama yaşına bakarsak güzel vucut.zfrskr dedi:Forumdaki Ayaz kardeşin bir numara küçüğü gibi bence arkadaş.Çok güzel bi fizik,takdir ettim ,uper Sırtı da zamanla genişletirsen eksiğin yok gibi,yola devam![]()
metugok dedi:bana sorarsanız ben beğenmedim nedenine gelince bu kadar erken yaşta vucuda o kadar yuklenmişki ileride kemiklerin uzamadan kalınlasarak eğri buyunmesinden korkuyorum bide buyume döneminde protein tozları kalbi öle bir etkilerki kalp büyümesi gerektiğinin 1\3 katı kadar buyuyerek ileride bu sporu bıraktığında sorunlar yaratabilir 14 cok cok erken bence sadece barfiks mekik sınav calışsaymış bulunduğu konumdan dahada geride olurdu ama kemik yapısı cok daha iyi olurdu bence....sizcede ole değilmi
metugok dedi:bana sorarsanız ben beğenmedim nedenine gelince bu kadar erken yaşta vucuda o kadar yuklenmişki ileride kemiklerin uzamadan kalınlasarak eğri buyunmesinden korkuyorum bide buyume döneminde protein tozları kalbi öle bir etkilerki kalp büyümesi gerektiğinin 1\3 katı kadar buyuyerek ileride bu sporu bıraktığında sorunlar yaratabilir 14 cok cok erken bence sadece barfiks mekik sınav calışsaymış bulunduğu konumdan dahada geride olurdu ama kemik yapısı cok daha iyi olurdu bence....sizcede ole değilmi
hernan77 dedi:daha 16 yaşında. pek hacim beklenemez. yaşının verdiği dinamik ile o yaşta zaten vucudun yağ yapması pek mümkün değil. ama bu şekilde gider ve doğru beslenirse 2-3 yıl içerisinde vucut baya bi gelişir. kaslar yerinde. hepsi şekil olarak ortaya çıkmış.
başarılar.......
metugok dedi:arkadaşlar dikkatinizi cekerse oradada yazdığım gibi bu yaştaki bir adamın demişim buyume dönemindeki bir çoçuktan bahsediyorum yoksa tozlara bi lafım yok saydam sen tam okumamuışsın hemde biraz daha aç demişsin rep puanın vermişsin sende bunu biraz acarmısın...
metugok dedi:arkadaşlar dikkatinizi cekerse oradada yazdığım gibi bu yaştaki bir adamın demişim buyume dönemindeki bir çoçuktan bahsediyorum yoksa tozlara bi lafım yok saydam sen tam okumamuışsın hemde biraz daha aç demişsin rep puanın vermişsin sende bunu biraz acarmısın...