Batuhan Gülhan
Üye

dymatize gainer 343 graminda
carb:250 kusur
1300 kalori sutle 1900
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladim gaineri günde 2 servis olarak kullaniyorumda aksam yemekten sonra 1 servis alirsam diger servisi ne zaman almam uygun olur spordan önce mi?Mantık şudur kilo almak istiyorsan gereken günlük kalori miktarının üstüne çıkmak , istedin zaman gün içinde kullanabilirsin gainer veya protein tozu fark etmez ama şöyle birşey varki antreman sonrası vücut katobolizmaya geçer kaslar onarılmaya başlar ve besinler kaslara sentezlenerek büyüme , iyileşme elde edilir antreman sonrasında gainer veya protein tozu alırsan bu iyileşme süresi , toparlanma süresini vücudun için biraz daha kolaylaştırırsın. Ben senin yerinde olsam antremandan hemen sonra protein tozumu içerim eve gidip yemeğimi yedikten sonrada gainerımı içerim , gainerı hep yemekten sonra içmeni öneriyorum yoksa çok tokluk hissi oluşturduğu için yemek yiyemezsin.
teşekkür ederimDostum istediğin zaman alabilirsin kahvaltı ve spor sonrasını tavsiye ederim
Spor öncesi için enerji alimi olarak çok faydali oluyo diyolar ondan sordum spordan 1 saat önce amaDostum istediğin zaman alabilirsin kahvaltı ve spor sonrasını tavsiye ederim
spordan once gainer spordan sonra protein aksam yemekten sonra gainer yapmam uygunmuGainerı önce kullanman önemli
Sent from my iPhone using Tapatalk
amacim kilo almak hacimlenmek dedigim gibi yapsam nasil olurBunun cevabı cok kişisel alında örneğin senin günlük kalori harcaman 2.000 ise ve bir ölçek içerek spordan önce 2.500 kalori alabiliyorsan daha fazla içmene gerek yok en ideal kilo alımı günlük enerji harcamanın 500 üstü şeklindedir protein ise Whey ise spordan sonra veya spor esnasında olabılır.
Sent from my iPhone using Tapatalk