Metin Oktay
Üye
Oncelikle herkese merhaba 
Forumda cok yeniyim. O sebeple yanlis bir yere baslik actiysam afedersiniz. Hemen konuya geceyim.
Sporla daha once de ic iceydim fakat universite sebebiyle biraktim. Haliyla kilo aldim.
Gectigimiz cumartesi gunu (5 Kasim 15) ciddi bir yemek programi ve henuz ciddiye varamadigim spor ile calismaya basladim.
Yag oranim %25
Kilo 100,5
Boy 1.80 (Yaklasik olarak)
Hedefim henuz yok ama 75 80 civari bir kiloya sahip olmak istiyorum.
Programimda
Sabah: Sut (Yagsiz) , Lif ve Yulaf Kepegi, Min 2-3 yumurta beyazi.
Ogleden sonrasi: Tavuk gogsu (1 paketin yarisi) ve Salata- Yogurt
Aksam: Yogurt- Salata veya Kahve (Aclik hissi yuksekse)
4 gundur bunlari yapiyorum. Seker ve Yag kesinlikle tuketmedim.
Spor antrenmanim ise 30 dk kosu ( 15 dk) 20 dk bisiklet (5 yada 10 dk) ve kas calistirici cesitli aletler var.
Parantez icindeki sureler kadar yapabiliyorum simdilik. Malum kiloluyum ve sikici geliyor. Henuz alisamadigimdan. Dis sikma olayina baslamam gerektiginin
bilincindeyim. Lakin su sira sinavlarim var o yuzden biraz daha kisa tutuyorum. Bolgesel antrenman icin vucudumun bir sure toparlanmasi icin bu antrenmani verdiler.
Sorum su olucak:
-Bu program beni ne kadar surede ne hale getirir?
-Hedeflediigim kiloya dusme surem ne olur?
-Kasli vucut icin beslenmem yeterli mi? Eksikler neler? (Protein tozu yada Yag yakici kullanmiyorum ama yakinda edinirim onlari da)
Benim sormayi unuttugum goremedigim seyler var mi? Boylesine bir surece ilk defa basladim henuz caylak bile degilim.
Ufak bir de dipnot: Sorularim yada yazdiklarim cok havada olabilir. Ama bana cevap verebilecek en iyi kisiler sizlersiniz diye dusundum.
Simdiden okuyan, yorumlayan herkese cok tesekkur ederim.
Iyi forumlar diliyorum.

Forumda cok yeniyim. O sebeple yanlis bir yere baslik actiysam afedersiniz. Hemen konuya geceyim.
Sporla daha once de ic iceydim fakat universite sebebiyle biraktim. Haliyla kilo aldim.
Gectigimiz cumartesi gunu (5 Kasim 15) ciddi bir yemek programi ve henuz ciddiye varamadigim spor ile calismaya basladim.
Yag oranim %25
Kilo 100,5
Boy 1.80 (Yaklasik olarak)
Hedefim henuz yok ama 75 80 civari bir kiloya sahip olmak istiyorum.
Programimda
Sabah: Sut (Yagsiz) , Lif ve Yulaf Kepegi, Min 2-3 yumurta beyazi.
Ogleden sonrasi: Tavuk gogsu (1 paketin yarisi) ve Salata- Yogurt
Aksam: Yogurt- Salata veya Kahve (Aclik hissi yuksekse)
4 gundur bunlari yapiyorum. Seker ve Yag kesinlikle tuketmedim.
Spor antrenmanim ise 30 dk kosu ( 15 dk) 20 dk bisiklet (5 yada 10 dk) ve kas calistirici cesitli aletler var.
Parantez icindeki sureler kadar yapabiliyorum simdilik. Malum kiloluyum ve sikici geliyor. Henuz alisamadigimdan. Dis sikma olayina baslamam gerektiginin
bilincindeyim. Lakin su sira sinavlarim var o yuzden biraz daha kisa tutuyorum. Bolgesel antrenman icin vucudumun bir sure toparlanmasi icin bu antrenmani verdiler.
Sorum su olucak:
-Bu program beni ne kadar surede ne hale getirir?
-Hedeflediigim kiloya dusme surem ne olur?
-Kasli vucut icin beslenmem yeterli mi? Eksikler neler? (Protein tozu yada Yag yakici kullanmiyorum ama yakinda edinirim onlari da)
Benim sormayi unuttugum goremedigim seyler var mi? Boylesine bir surece ilk defa basladim henuz caylak bile degilim.
Ufak bir de dipnot: Sorularim yada yazdiklarim cok havada olabilir. Ama bana cevap verebilecek en iyi kisiler sizlersiniz diye dusundum.
Simdiden okuyan, yorumlayan herkese cok tesekkur ederim.
Iyi forumlar diliyorum.