Arkadaşım ben pro değilim ama 86 kilodan 65 e düştüm boyum 167ydi hala öyle

bu kilo vermem de yaklaşık 10 ay sürdü.Hızlı kilo verme yoksa kaslardan yakarsın amacın yağ yakmak olsun,kas değil! Önce boy ve kilonu
http://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net den hesapla BMI 'ını ölç. Ben kilo vermemde şöyle bi yol izlemiştim tabi bu doktor raporu olmaz sadece bi öneri

:
Karbonhidrat alımını sebze ve meyvelerden aldım,Proteine ağırlık verdim,Yemeklere bol acı biber kattım ( metabolizmayı hızlandırır ),Yeşil Çay içtim,Yağı tamamen kesmedim ama sağlıklı yağlardan önerilen ölçüde kullandım ( omega 3-6 ). Mutlaka ama mutlaka kahvaltı yaptım hiçbir zaman es geçmedim bu çok önemli sakın kahvaltıyı es geçme yoksa bu diğer öğünlerinde sana zarar verir.Kahvaltıda 2 önerim var Yağsız sütle hazırlanmış müsli ya da 3 yumurta beyazı + 2 bütün yumurta ve 1 dilim kepek ekmeği.
Bol bol su içtim çünkü mideyi dolu tutuyor,yemekleri yavaş yedim hızlı yeme!
Abur cubur,tatlı,fast-food,basit karbonhidratlar bunların hepsini tamamen kestim çünkü ölçüsünü kaçırıyordum
Temel egzersizleri uyguladım : Şınav,Barfiks,Mekik,Plank,Side Plank,Lunge,Squat vs. bunları yaptıkten hemen sonra kardiyo yaptım 15-20 dk HIIT şeklinde. HIIT : Örn 1 dk depar + 30 sn dinlenme gibi.
Proteini de tavuk etinin göğüs kısmı,light ton balığı,kuruyemiş 30 gr,light yoğurt,light sütten aldım.
Umarım yardımcı olmuşumdur kolay gelsin he birde unutma öyle 1 günde kilo vereyim diye sakın sağlıksız beslenmeye kalkma zararı fena olur. Hadi kolay gelsin başarılar ...