kajmeran23
Üye
Arkadaşlar ben 2 ay 23 gündür VG yapıyorum.. hocamız bizi ilk VG sonra mide hareketlerine aldırıyor. ben bu geçen dilimde hep mekik Hareketlerimi tam anlamıyla yaptım ilk ayda 5 CM küçüldü bel bölgen ikinci ayımda 3CM küçüldü üçüncü ayıma giriyorum haziran 10'nunda 3 ay tam olucak ve ben üçüncü ayımda mekik hareketlerini sayısın ve hareket şekillerinde(1000 ile 2000 ) artırdım fakat üst taraftaki kas yapsı sıkınca belli oluyor ama ayva göbeğimdeki yağlar hala duruyor bu beni çok üzüyor ben yaptığım hareketleri hepsinden eminim hepsini internette araştırıyorum hocalarımın dışında alt ve üst karın olmak üzere fakat bu bölgedeki yağ tabakasından kurtulamadım..
yarın yağ ölüçümü yaptıracam ve vucdumun bi özelliği vardır çok yağlıyımdır hı bunu nerden biliyorsun diecekseniz sırtım ve kollarım hep sivilce ve çok terleyen pis bir vucudum var. Size sormak istediğim şey şu sabırla hareketlere devam mı yoksam bi önlem alayım mı ?
yarın yağ ölüçümü yaptıracam ve vucdumun bi özelliği vardır çok yağlıyımdır hı bunu nerden biliyorsun diecekseniz sırtım ve kollarım hep sivilce ve çok terleyen pis bir vucudum var. Size sormak istediğim şey şu sabırla hareketlere devam mı yoksam bi önlem alayım mı ?