Yardımcı Olurmusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XasTurk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisini Çıkarayım?

• Biceps

Votes: 0 0,0%
  • Triceps

Votes: 1 100,0%

• Total voters
    1
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkeze hayırlı hafta sonu geçirme dileğiyle merhabalar..

Spor salonuna yazılalı 2 hafta oldu şuan 2. haftanın sonundayım antrenman programım şöyle

PAZARTESİ:GÖĞÜS,BİCEPS
SALI:OFF
ÇARŞAMBA:BACAK,KANAT
PERŞEMBE:OMUZ,TRİCEPS
CUMA:OFF
CUMARTESİ:BİCEPS,TRİCEPS
PAZAR:OFF

Cumartesi günü programını ben kendim ek olarak ekledim biceps ve tricepse ağırlık vermek istediğimden dolayı ama triceps veya bicepsin yerine omuz programı koymak istiyorum omuzlarımın diğer kaslarıma göre çok daha zayıf olduğunu düşünüyorum bunun için triceps veya bicepsi çıkarmayı düşünüyorum sizce hangisini çıkarmalıyım?

Not:Tricepsim bicepsime göre biraz daha zayıf.

pazartesi göğüs biceps güzel ancak şu bacaktan sonra kanatı doğru bulmadım bacak çalıştıktan sonra kanat yada herhangi bir kas grubunu çalıştırıyorsan maalesef etkili bir bacak antremanı yapmıyorsunuz demektir şöyle olsun
pazartesi
göğüs biceps
çarşamba
omuz triceps
cuma
sırt
pazar
bacak olsa iyi olur gelelim şimdi diyeceksin neden triceps ve bicepsi haftada 2 kez yazmadın önemli olan haftada 2 gün biceps triceps çalışmak değil haftada 1 gün 1 kas grubunu etkili çalıştırmaktır zaten sırt çalışınca biceps göğüs çalışınca triceps kasıda devreye girer doğru beslenme antreman ve uyku ile sonuç alırsın bide tabi haftada 1 kas grubunu 2 kez çalıştırmak için ileri seviyede olmak şart oda var
pardon doğru okumamışım omuz içinde aynısı söz konusu

Son düzenleme:
pazar günleri salonumuz kapalı ama dediğim gibi cumartesi günün ben ekleim onun dışındaki günleri hocam ekledi :)

pazartesi göğüs biceps salı bacak çarşamba off perşembe omuz triceps cuma off cumartesi sırt olsada olur kendimden biliyorum banada yeni başladağımda ilk ay nedense hoca bacak sonrası biceps programı vermişti dahada hamlık çekiyorum o zamanlar bacaklarım titriyordu doğru dürüst biceps antremanı yapamamıştım

aslında sizin dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende ama bacak egzersizlerim hiç yorucu geçmiyor sadece 3 bacak egzersizi yapıyorum hocamla konuşmayı düşünüyorum bacak egzersizlerine 5 6 hareket eklemesini söyleyecem bacak programım şöyle

Arka bacak
İç bacak
Dış bacak

şeklinde bacak antrenmanlarımdan sonra kanat antrenmanımıda rahatlıkla yapabiliyorum

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Madde 5- Açıklayıcı Bir Konu Başlığı Seçin :
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı