Yardımcı olurmusunuz?

Arkadaşlar Eylül ayının 2sinde spora yazıldım 1 inci ay haftada 4 gün gittim kol 32-32.5 kilom 72idi 2.ay karbonhidrata başladım 2-3 kilo aldım ekimin sonu kasım gibi açıkcası biraz boşladım geçen hafta vizelerim vardı gidemedim bu arada 20 yaşındayım boyum 1.82 kilom 76-76.5 kolum 34 göğüs 100 bel 89 bacak 56 tekrar başlıyıcam program ve yemek konusunda yardımcı olurmusunuz? :)

protein alabilirsinama besllenme asil olay paran varsa anteman sonrasi 20 gr saf bcaa al[DOUBLEPOST=1479632594][/DOUBLEPOST]gobek icin sana tavsiyem beslenmeni gozden gecir

Baştan sağma bilgilere kulak asmayınız! öncelikle sitenin yeni başlayanlar bölümünden antreman programı seçiniz birçok güzel antreman burda yer almakta, beslenmenizide internetten kalori hesaplaması yapıp makro ve mikro değerlerinizi öğrenerek kendinize bir beslenme planı yapabilirsiniz. 2 aylık spora alışma evresinden sonrada supplementler hakkında yeterli bir bilgi sahibi olduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

evet daha iyi cogu sporcu protein alir ben bcaa icerim sayede 1.4 ssenede 17 kg saf kas yaptim[DOUBLEPOST=1479634124][/DOUBLEPOST]
Baştan sağma bilgilere kulak asmayınız! öncelikle sitenin yeni başlayanlar bölümünden antreman programı seçiniz birçok güzel antreman burda yer almakta, beslenmenizide internetten kalori hesaplaması yapıp makro ve mikro değerlerinizi öğrenerek kendinize bir beslenme planı yapabilirsiniz. 2 aylık spora alışma evresinden sonrada supplementler hakkında yeterli bir bilgi sahibi olduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
ben mi bastan sağma konuşuyorum dostum komiksin

Son düzenleme:
evet daha iyi cogu sporcu protein alir ben bcaa icerim sayede 1.4 ssenede 17 kg saf kas yaptim[DOUBLEPOST=1479634124][/DOUBLEPOST]
ben mi bastan sağma konuşuyorum dostum komiksin
Bir kişinin nasıl besleniğini bilmeden ''protein al , bcaa al '' demek baştan sağma konuşmaktır '' bcaa yardımıyla 1.4 senede 17 saf kas aldım '' demekte neredeyse cahilliktir ! supplementler mucizevi ürünler değillerdir siz böyle yaparak bu ürünleri mucizevi ürün olarak gösteriyorsunuz. Bcaa daha ne işe yaradığı hakkında bilgisi olmayan yeni başlamış birine bunları önermek tabikide bir saçmalık, he ! bu arada bcaa antr. sonrası 20gr kullanmaya devam et hesaplarıma göre 3 sene sonra arnoldsun !

Bir kişinin nasıl besleniğini bilmeden ''protein al , bcaa al '' demek baştan sağma konuşmaktır '' bcaa yardımıyla 1.4 senede 17 saf kas aldım '' demekte neredeyse cahilliktir ! supplementler mucizevi ürünler değillerdir siz böyle yaparak bu ürünleri mucizevi ürün olarak gösteriyorsunuz. Bcaa daha ne işe yaradığı hakkında bilgisi olmayan yeni başlamış birine bunları önermek tabikide bir saçmalık, he ! bu arada bcaa antr. sonrası 20gr kullanmaya devam et hesaplarıma göre 3 sene sonra arnoldsun !
dostum ben doğru konustumu biliyorum bcaalar antreman sonrası proteinden daha iyidir eyer arkdsın protein eksiği varsa tabi önce bunu kapatacak bide günlük kalori almalı ha bide ben yağ oranımı ölçtüren biriyim eyer bukadar kas yapmasaydım spora basladığımda bos borla bench basarken su anda 100 kg bench i havada hoplatmazdım

Bende seninle aynı ağırlıkları basıyorum ama ben hayatımda bcaa kullanmadım.
olabilir dostum da bcaa denen sey kasların %33 unu olusturuyor bide içer içmez kasa gidiyor protein sentezi testo ve hgh yi arttırıyor zaten beslenme olmssa takviyeler biseye pek yaramaz ha bide kaç yıldır çalışıyon[DOUBLEPOST=1479636399][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar Eylül ayının 2sinde spora yazıldım 1 inci ay haftada 4 gün gittim kol 32-32.5 kilom 72idi 2.ay karbonhidrata başladım 2-3 kilo aldım ekimin sonu kasım gibi açıkcası biraz boşladım geçen hafta vizelerim vardı gidemedim bu arada 20 yaşındayım boyum 1.82 kilom 76-76.5 kolum 34 göğüs 100 bel 89 bacak 56 tekrar başlıyıcam program ve yemek konusunda yardımcı olurmusunuz? :)
bak dostum sana bir kere yazıcam ister yap ister yapma beni ilgilendirmez.1-günlük alman gereken kalori yi al vücut ağırlığının 2 katı protein al ha bide sağlıklı yağlaradan tüket örneğin salatada saf zeytin yağı bide yanına elma sirkesi gibi dinlemeni uykunu aksatma protein mi bcaa mı bunu sen kendine sor ikisini arastir bukadar başarılar

Son düzenleme:
Forumda bu konularla ilgili birçok konuşma ve tartışma yapıldı , biraz araştırırsan antrenman ve beslenme hakkında birçok konuya ulaşırsın.Forumda kimseye özel program veya beslenme programı verilmez, hele ki nasıl bir vücuda,metabolizmaya sahip olduğunu bilmeden.Ayrıca bir başkasının programı sende işe yaramayabilir.
İstediğin vücuda kavuşmak için deneme - yanılma yolu ile beslenme programını düzenleyebilirsin.Ayrıca yeni başlayanlar için tüm vücut antrenman programları önerilir, bu tür programlar forumda mevcuttur.

Son düzenleme:
Back
Yukarı