Yardımcı olurmusunuz 16 yaşındayım

Merhabalar ;
Ben 16 Yaşında 188 cm 64 kg uzun ince bir lise öğrencisiyim yaşıtlarımdan güçlü olamama rağmen vücudum ince kalıyor hiç bir yağ sarkması vs yok kilo boy endeksinde düşük kalıyorum hiç vücut çalışmadım profesyonel insanlara danışıp başlamak istedim evimin 100 metre ilerisinde spor merkezi var başlamamı tavsiye edermisiniz ? Sağlam bir yapı için 8 ay düzenli çalışma beslenme ile ne kadar etkili olur ve 8 ay sonunda sizin tahminlerinize göre kilom kol göğüs bel bilek ölçülerim nasıl olur şu anda

Boy: 188cm
Kilo: 64 kg
Göğüs : 90 cm
Omuz: 109 cm
Bel: 73 cm
Kol : 30 cm
Bilek : 17 cm

Yorumlarınızı bekliyorum ..

"evimin 100 metre ilerisinde spor merkezi" bir çok üye sana özenecek büyük ihtimal. Gitmemen için bir neden yok. İlerisi hakkında yorum yapamayız. Merak ettiğin bir çok konu ile ilgili bilgiyi ise forumda bulabilirsin.

Tamam teşekkür ederim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------

"evimin 100 metre ilerisinde spor merkezi" bir çok üye sana özenecek büyük ihtimal. Gitmemen için bir neden yok. İlerisi hakkında yorum yapamayız. Merak ettiğin bir çok konu ile ilgili bilgiyi ise forumda bulabilirsin.

Aynen özenilecek bir durum kimsede yok bu fırsat geri tepmek olmaz peki protein vs destekleyici şeyler kullanmalımıyım

Uye fotoğraflarını incelersen görürsün 8ay hiç kısa sayılmaz, ölculere takılma vucudun genelini çalıştır.

Inceliyorum ama hiç vücut çalışmadan benim boy kilom ve ölçülerimde kimseyi bulamadım o yüzden konu açıp merak ettiklerimi sormak istedim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:06 ----------

2-3 ay sonra kullanabilirsin. beslenme düzenin yoksa yemeklerden yeteri protein alamıyorsan şart

Henüz bir düzen oluşturmadım başladıktan sonra oluşturmayı düşünüyorum protein tozu gelişimi hızlandırıyormuş benim derdim kilo değil kas ama şişme değil güç fazla gösteriş amacı gütmeden sağlam olmak tabi vücut kendini göstersede iyi olur boksada eş zamanlı başlayacam sağlam vücut lazım

Evinin 100 metre ilerisinde Spor salonu olması gerçekten çok iyi ama bence spor salonuna yazılmadan önce evde 1-2 ay kendi vücut ağırlığın ile çalışmanı öneririm sonrasında salona gidebilirsin.Haftanın hergünü Antreman yapılması sakıncalı bir durum 3 gün gidip tüm bölgeleri çalıştırabilirsin salona gittiğinde hocan program yazıcaktır beslenme programı içinde beslenme bölümünde bol bol bilgiler mevcut bakmanı tavsiye ederim.

Back
Yukarı