Yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar ben yaklaşık üç aydır çalışıyorum fakat görev nedeni ile bulunduğum yerde mahrumiyet söz konusu. İmkân dahilinde, çalışma odası var, ekipmanlar da var ancak ağırlıklar sabit. Nasıl bir çalışma şekli tavsiye edersiniz? Sabit aletlerle setlerim nasıl olmalı?

Son düzenleme:
çok tekrar az ağırlık yapacaksın buda kasları ancak güzel şekle sokar kasların hacim olması için çok ağırlık az tekrar yapmalısın

Sehpalar mevcut fakat barların ağırlığı sabit. Barlarda ilave yada eksiltme yapılamıyor. Yani uzun barlar 20 kg sabit. Dumbell lar ise 10 kg lık diyebilirim

Hacimlenmeyi hedefliyorsanız halter barı 20kg alıyorsa çok kötü :( 20 hafiftir herkes ilk ay 20 ile veya daha ağırıyla başlar.Dumbellarda 5le başlarlar ama 10 sonrası 15 olması gerekicek.Sen elindeki ağırlıklarla ilk ayını geçir.Sonra mecbur başka bir şey bulman gerekicek :( 20kg bench mesela tüy kaldırıyormuş gibidir.Yani kaldığınızda yerde 6 ay vesaire uzun süre kalıcaksanız.Kas hacmi artırmak isteniliyorsa biraz daha ağır kaldırmanız gerekicek veya başka bir çözüm.

Hacimlenmeyi hedefliyorsanız halter barı 20kg alıyorsa çok kötü :( 20 hafiftir herkes ilk ay 20 ile veya daha ağırıyla başlar.Dumbellarda 5le başlarlar ama 10 sonrası 15 olması gerekicek.Sen elindeki ağırlıklarla ilk ayını geçir.Sonra mecbur başka bir şey bulman gerekicek :( 20kg bench mesela tüy kaldırıyormuş gibidir.Yani kaldığınızda yerde 6 ay vesaire uzun süre kalıcaksanız.Kas hacmi artırmak isteniliyorsa biraz daha ağır kaldırmanız gerekicek veya başka bir çözüm.
Alakanız için çok teşekkürler ve bir sorum daha vardı ; setlerim nasıl olmalı? Önceden 12 10 8 6 idi fakat ağırlık artırıyordum ancak şuan öyle bir şansım yok. Nasıl yapmalıyım? 20 x 4 şeklinde olabilir mi?

20x4 tekrar yaparsanız kas definisyona girer.Yani kas hacmi değil sıkılaşma.

Back
Yukarı