Yardımcı olabilirseniz sevinirim

cem62

Üye
arkdaşlar dün itibari ile spor salonuna başladım. Boyum 1.71 kilom 64,6. Hoca bana bir program yazdı. Program hep aletler ile Yapılıyor. Bit arkadasım bana ağırlıklar ile çalışılmadan aletlerle kas yapmak çok zor demişti. Bu nokta da benim kafam karıştı epey. Bir de aynı gün içerisinde tek bir bölgeye yönelik çalışılması gerektiğini söylemişti ama benim programda aynı gün içerisinde her bölgeye çalışılması gerekiyor. Benim kafam çok karıştı. Ne yapayım hocanın verdiği programa devam edeyim mi, yararı olur mu?

her gün tek bölge olayı tartışmaya açık... ben şahsen 10 ay oldu başlayalı ve tüm vücut sistemine geçtim. burdan bi kaptırıyorum, bacak omuz göğüs sırt kol göbek Allah ne verdiyse hepsini aynı gün çalıştırıyorum.[DOUBLEPOST=1418803534][/DOUBLEPOST]sen hocayı dinle.

2 hafta oldu tüm vücut sistemine geçeli...[DOUBLEPOST=1418811335][/DOUBLEPOST]şu an artı olarak gördüğüm tek şey ağırlık arttırımı.

Teşekkür ederim. O zaman ağırlıklarda çalışma daha sonraki aşamada olur. Peki beslenme konusunu nasıl yapıyorsunuz bir programınız var mı

şimdi hocam niyete göre değişir beslenme... arkadaşlarımızın çoğu protein tozu kreatin gainer vs ne işe yaradığını dahi bilmediğim bir çok ürün kullanıyor. benim önceliğim sağlık, sonra kas yapmak. o yüzden peynir yumurta tavuk pilav normal günlük ihtiyaçlarımı, sadece biraz arttırarak alıyorum öğünlerimde. makine-ağırlık seçimini en doğrusu hocaya bırakmak. çünkü ben evde çalıştığımdan, bir çok hareketi aylarca yanlış yaptım. o hareketleri oturtmak için makineler bi noktaya kadar işe yarar herhalde..

Back
Yukarı