Herkese merhaba 2 sene önce,üç ay doğal yollar ile spora başladım hedefim karın kası yapmaktı ve vücudumu yerine oturtmaktı,üç ay sonunda istediğim sonuca varamadım.Biliyorum kısa bir dönem ama ben daha çabuk belirginleşmesini istiyorum.Amacım asla şişmek kalıplaşmak değil.93 doğumluyum,1.80 boyum var,kilom 74.7,şimdi spora amino ve yanında destek olarak criatin kullanmak istiyorum.Bu amino olaylarına çok fazla yakın bir bilgim yok isteğim asla genişlemek ve şişmek değil sadece bende olan doğal vücudu belirgin hale getirmek üçgen bir vücut ve karın kası..Bana işin ehlini bilen üstatlar yol gösterir misiniz?Hangi amino asit hapından temin etmeliyim ve yanında takviye olarak hangi proteini kullanmalıyım?Spor salonunda genelde Multipower ürünleri kullanılıyor parası önemli değil en iyi ürün hangisiyse tavsiyelerinize açığım beni güzelce aydınlatırsanız sevinirim.Spora yaz bittikten sonra başlamayı planlıyorum şimdiden ilaçlarımı hazırlamak istiyorum.Şimdiden ilginiz alakanız için teşekkür ederim.