Yardım Lazım

Öncelikle herkese merhabalar benim 1 sorunum vardıda sizden tavsiye almak için konu açıyorum yardım ederseniz sevinirim
Dün bi kaza gecirdim havuzda çenemin altı (ademelmasının üstü) kesildi 7 dikiş atıldı yemek yiyemiyorum sıvı tüketiyorum sadece konuşurken bile canım baya yanıyor ve nedense canım çok fazla antreman yapmak istiyor sizce en erken ne zaman antremana başlayabilirim 8 gün sonra dikişler alıncak bi arada bide yemek yiyemedigim için çok kütle kaybeder miyim protein süt protein tozu su aldığım besinler sadece yardım ederseniz sevinirim iyi bayramlar herkese

Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim,sağlığın yaptığın spordan daha önemli bunu bi kafana yerleştir. Boyun kaslarını biz neredeyse tüm hareketlerde sıkıyoruz bilinçdışı kasılma oluyor o bölgede.
8 gün sonra dikişler alındığında derinin tamamen kapanmasını ve kabuğunu atmasını bekle ki normale dönmüş olsun bu en fazla 2 haftadır zaten,sürekli kremle nemlendir ve bakımını yap. Elbette doğru düzgün beslenemediğin için kaybedersin kütle ancak proteinini eksik etmezsen kas kaybı yaşamazsın. Sadece pump hissi gider. Kilon x 1,8 gr = günlük alman gereken protein gramı.
Hesapla ve onu al dostum. Tekrar geçmiş olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dostum dert etme 1 ay de taş çatlasın tamamen düzelmeye. Düzelince eskisi gibi sıkı antrenman ve beslenmeyle 2 bilemedin 3 haftaya kapatırsın açığı takma kafaya. Geçmiş olsun.

Birde idmanı özleyeceğin için daha bir şevkle yapmaya başlarsın :)

Back
Yukarı