Oncelikle merhaba ismim zeynel yas 25 bu forum a yabanci oldugumu dusunmeyin uzun zamandir takip ediyorum ama bir bilgim olmadigindan yazamadim yani bilgi depoluyorum. Sizlerden besin bilgisi hakkinda yardim almak istiyorum. Benim uyguladigim suanki program i yazacagim kilo almak istiyorum cunku 87kilodan 73 kiloya dustum ve kas kaybi yasadim bilincsizce yag oranim %14 kilom 73 boy 1.85 yag yogunlugum belde ve gobekte. Ama artik kutle almak istiyorum bu yuzden kendime bir program hazirladim ogunlerim ise sunlar : sabah 8:30 yulaf ezmesi 100gr muz sut whwy protrin tozu ogleden once 2 kibrit kutusu yagsiz peynir 2 yumurta beyazi 1 tam oglen 13:30 100gr tavuk gogusu 150 gr bulgur veya kepekli makarna idman oncesi 17:30 100gr tavuk gogusu 150gr bulgur veya kepekli makarna idman sonrasi whry protein tozu 21:00 100gr tavuk gogusu 150gr bulgur veya kepekli makarna yatmadan once 100 gr lor peyniri. Gunluk 3 litre su . Evet ne dusunuyorsunuz veya eklemem gereken veya yanlış yapiyorsun aslinda boyle boyle olmali dedigini birsey varmi yardiminizi bekliyorum. Not: telden yaziyorum yazim hatalarim icin kusura bakmayin.