merhaba arkadaslar
yağ oranım %13-15 civarı
bundan 5 ay once 3 ay boyunca fittnes yapıp 115 kilodan 80 kiloya geldim (sağlıklı bi sekilde) 1 ay ara verdim ve suan 1 aydırda body calısıyorum uyguladıgım program bu
1.Gün
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Dumbbell Flyes
3-Dumbbell Bench Press (FLAT)
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Wide-Grip Front Lat Pulldown
2-Straight Arm Pulldown
3-One Arm Dumbbell Rowing
2.Gün
OMUZ
1-Dumbell Press
2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
3-Front Dumbbell Raises
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment
2-Dumbbell French
BACAK
1-Leg Press
2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3-Leg Extension
3.günde 25 dk kardiyo + karın hareketleri crunch , abodaminal bide yarım crunch makinesi var bunları yapıyorum
hic ara vermiyorum 3. günden sonraki gün tekrrar 1. gün programına devam ediyorum
bu programı aldıgım yerde 2 ay yapmamı söylemislerdi sizce bu programa devam ediyimmi yoksa benim icin daha uygun bir program varmıdır
not1:antremandan once ve sonra protein tozu kullanıuyorum
not2:kollarımda ve ayaklarımda gelisme hissediyorum ancak diger kaslarımda hissetmiyorum fazla
yardımcı olursanız cok sevinirim
bide sunu ekliyim acıktııgım zaman ayran iciyorum sürekli kendim yapıyorum 100 gram kadar yağlı yogurt kullnaıyorum 8 falan yağ oranı onu 1 litre suya ekliyorum sizce bunu yapmalımıyım
şimdiden tesekkürler
yağ oranım %13-15 civarı
bundan 5 ay once 3 ay boyunca fittnes yapıp 115 kilodan 80 kiloya geldim (sağlıklı bi sekilde) 1 ay ara verdim ve suan 1 aydırda body calısıyorum uyguladıgım program bu
1.Gün
GÖĞÜS
1-Incline Bench Press
2-Incline Dumbbell Flyes
3-Dumbbell Bench Press (FLAT)
ÖN KOL
1-Dumbbell Curls
2-Concentration Curls
KANAT
1-Wide-Grip Front Lat Pulldown
2-Straight Arm Pulldown
3-One Arm Dumbbell Rowing
2.Gün
OMUZ
1-Dumbell Press
2-Bent-Over Dumbbell Lateral Raises
3-Front Dumbbell Raises
ARKA KOL
1-Triceps Pushdowns With Rope Attachment
2-Dumbbell French
BACAK
1-Leg Press
2-Lying Leg Curl (Hamstring Curl)
3-Leg Extension
3.günde 25 dk kardiyo + karın hareketleri crunch , abodaminal bide yarım crunch makinesi var bunları yapıyorum
hic ara vermiyorum 3. günden sonraki gün tekrrar 1. gün programına devam ediyorum
bu programı aldıgım yerde 2 ay yapmamı söylemislerdi sizce bu programa devam ediyimmi yoksa benim icin daha uygun bir program varmıdır
not1:antremandan once ve sonra protein tozu kullanıuyorum
not2:kollarımda ve ayaklarımda gelisme hissediyorum ancak diger kaslarımda hissetmiyorum fazla
yardımcı olursanız cok sevinirim
bide sunu ekliyim acıktııgım zaman ayran iciyorum sürekli kendim yapıyorum 100 gram kadar yağlı yogurt kullnaıyorum 8 falan yağ oranı onu 1 litre suya ekliyorum sizce bunu yapmalımıyım
şimdiden tesekkürler