Yardımınıza Muhtacım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan smithx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smithx

Üye
bodyforumtr de ki araştırmalarıma göre bir yemek programı yaptım doğrumudur bi göz atarmısınız ;

öncelikli amacım yağları yakıp yanında kas yapmak. 20 yaşındayım, 174 boy ve 80 kilo fakat vücut yağ oranım haddinden yüksek, göbek bölgesi-simit kısımları yağlanmaları maalesef fazla.günde 20 dakika koşu yapıyorum,şimdilik evde çok zorlamadan ağırlık çalışması yapıyorum fakat 1-2 hafta içerisinde salonda düzenli çalışma yapmaya başlayacağım.

sabah (07:30 civarı) : 1 yumurta-az miktar lor peyniri ve (yulaflı veya sultani // 1 paketten 3-4 dilim) gibi düşük kalorili ve lifli yiyecekler.
öğlen (13:00 civarı) : lor peyniri ve (yulaflı veya sultani // 1 paketten 3-4 dilim)
akşam (18:00-19:00 arası) : ton balığı veya (3 dilim salam-2 dilim kaşar+kepek ekmek ve 1 bardak portakal suyu) ek olarakda kalan zamanda açlığı önlemesi için (yulaflı veya sultani // 1 paketten 3-4 dilim)

NOT: öğünler arası yeşil çay, kahve veya süt+tarçin karışımı alıyorum.kola-şekerli-unlu yiyeceklerden uzak duruyorum.

yanlış olan kısımlar veya eklemek istediğiniz şeyler varmıdır acaba, şimdiden teşekkür ederim

bisküvileri bu forumdaki konularda önerenler cok fazla olmuş, lif oranı yüksek kalori olarakta çok fazla değil şeklinde önermişlerdi.
yemek miktarı konusunda ne gibi önerilerde bulunursunuz acaba, netür eklemeler yapabilirim. cevaplarınız daha açık olabilirse sevinirim .
teşekkürler.

Back
Yukarı