Yardımınıza ihtiyacım var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ufo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ufo

Üye
Arkdaşalar bir spor salonuna yazıldım ama zayıf olmam nedeni ile sporun daha da zayıflatacağı söylenmekte. Aceba sizce benim vücudumun gelişmesi nasıl olur yorumlarınızı beklliyorum. Nasıl çalışmamı önerirsiniz. yoksa gerek yokmu dersiniz.:o

saygılar.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 354
  • Adsız1.jpg
    Adsız1.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 342
  • Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 343
Sana yorum yapan insanlar spora genel olarak bakan insanlar spor arkadaşın dediği gibi şekillendirir senin vücudun geliştirir ama o gelişimin ne biçimde ilerliyiceğini sen seçersin.Vücud geliştirme hakkında daha öğrenmen gereken çok şey vara benziyor insanların bilgisiz söylentilerine inanmamalısın.

Yani benim vucut tipimde birisi spora başladığı zamanda gelişme gösterir diyosunuz. İnaşşallah peki önereceğiniz bir proğram varmıdıdr ben kendime mesela haftada 3gün spor için ayırdım..

Sporun daha ne olduğunu bilmeyen insanların boş konuşması sen beslenmeni düzgün yap antremanını düzgün yap ilerde görüceksin nası hacim kazandığını

Arkadaslar bu insanlar hic azalmaz mi anlamadim odun gelmis millet ve odun gitmekte israrli :D Benim cevremde de hala kas sarkitan, vucuda vitamin depolatan, proteinin bir cesit steroid oldugunu savunan , benim aldigim suplementleri alip 2 ayda benden cok daha iyi seviyeye ulasabilecek YETENEKTE(!) arkadaslarim var :) Sen sporunu gerektigi gibi yap hacim kazanirsin ;)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı