Yardımınıza ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tmacc25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben mert 15 yaşındayım body buldinge oldukça derece merakım var 1-2 aydır 4 kiloluk dumbelller ile elimden geldiği kadar çalıştım şimdi elimde bir göğüs yayı var bunun sayesinde ne kadar aşama kaydedebilirim biceps ölçülerim sol :33 sağ : 32

teşekkür ederim:)

bak kardeşim hevesin ve merakın çok güzel fakat yaşın çok genç henüz gelişme çağındasın gelişme çağındaki bireylerin ağırlık sporu konusunda aceleci davranmasından yana değilim bu kas yapılanmanı güçlendirecektir gayet tabi ama kemiklerinin büy
ümesini yavaşlatabilir görüşümce tabi hocalarımız daha ii bilir

arkadaşlar şu boy meselesini anlayamıyorum.bu güne kadar gittiğim bütün salonların boy ortalaması 1.80 in üzerindedir.tanıdığım vücut geliştirmecilerin çoğu uzun boylu.bunlara hiçkimse bir şey söylemiyor,kısa boylu bir vücut geliştirmeci gördülermi şak diye teşhisi yapıştırıyorlar "badidendir badiden" :D

kardeş bizlerde tam bilgi sahibi değilliz zaten daha 9 aylık tecrübem var formu bi gez iice neler bulacaksın bak işine yarayacak ok?? burada hocalarımız çok güzel topikler yazmış bizler için bunlardan faydalansan daha ii olur içinden çıkamazsan sorarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı