Yardımınız lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, 16 yaşındayım, boyum 1.76 kilom 60. Şuan salona gidemem evde 5kgx2 10kgx2 dambıl ım var. 12x3 şınav, 90mekik çekebiliyorum.
Haftanın 5-6 günü Lateral dumbbel raises, Seated dumbbell presses 4x14 vb omuz ağırlıklı hareketler yapıyorum etkisini gördüm
Amacım hacim kazanmak ve omuz genişletme/geliştirmek , bunlara göre bana omuz ağırlıklı bir program yazabilirmisiniz, teşekkürler

yeni başlayanlar bölümünde adminlerin açtığı dambıllarla yapılan çok farklı hareketler içeren konular var. omuz için, kol, arka kol, göğüs, sırt vs.. onlarla ilgili çalışma programı içeren başlıklar var. onları bir güzel oku. haftanın 5-6 günü lateral raise çalışmak zorunda kalmazsın. en az 20 farklı hareket öğrenirsin ordan.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı