undisputed01
Üye
Önceden 6 ay salona gitmiştim. 1 yıldırda ev çalışması yapıyorum olduğunca. 1.75 boyum 75 kiloyum 16 yaşındayım , vücudum yağlı . Bu yağları eritmek için belki 10 belki 15 kilo vereceğim birikmiş bir yağ var 3-4 yıldır heralde. Adonis kaslarım belli değil bazı insanlar var kocaman göbek adonis kasları belli neyse bende öyle bi durum yok
Sağ ve solda yağlanma var göbeğimin uzun zamandır mekik çekiyorum her gün 700 mekik çekicem gerekirse zorlanmıyorum öyle çok.
Pazartesi - Çarşamba - Cuma Günleri Önce 10 dakika bisiklet ardından ağırlık çalışması 10 kg dumbell kullanırım , aletlerdede enseye press vb çok basmayacağım boy etkilememesi için 110 kg basıyosam presste 60 basarım az bişey yaparım uzayana kadar. 1.75 boyum 1.85 e kadar uzamak istiyorum. Ailemde öyle biri yok ama
Bide önceki seneye göre boyum hiç uzamadi ? Boy uzama hücrelerinin kapanması gibi bi durum söz konusu olabilir mi. Neyse ağırlık çalışmam bitince kollarım yorulana kadar
15 dakika koşu , 10 dakika step makinesi tarzı bişey var kalçamı eritmem i. 10 Dakikada kürek aleti yapacağım. Bunların sonunda baya bi terlerim
Tişort falan gider öyle olmuştu önceden.
Salı - Çarşamba - Cumartesi - Pazar antreman olmadığı günler
Mekik akşam 300 tane falan çekerim bide 100 şınav ve +20 yumruk üstünde şınav ve biraz bilek geliştiririm , ön kol. Pazar biraz daha arttırabilirim çalışmayı azda kum torbası çalışırım yağ yakarım hem
.
Beslenme Programım
Pazartesi çarşamba cuma
Sabah 07 40
Lor peyniri
1 dilim kepek ekmek
1 veya 2 haşlanmış yumurta ( kaç yiyeyim
)
Su veya yarım yağlı süt
Öğlen 12 15
Su
Başka ne alayım okuldan almak zorundayım köfte ekmek falan mı alayım yoksa küçük 1 tane çikolatamı benim tercihim bişey yememek ?
15 30
Sebze yemeği tercihim
Veya haşlanmış tavuk biraz baharatlı
Yanında yoğurt veya ayran ( Tam yağlı olsa sorun olurmu )
18 00 veya 20 00 arası spor salonu giderim gitmeden önce bişeyler yerim
Geldikten sonra da bir elma veya kepek ekmeği lor peyniri domates.
Antreman günleri olmadığındada salı perşembe cumartesi aynı beslenme sadece şu antremandan sonraki yemekler falan olmaz.
Pazar ise bozacakmışız heralde beslenme programını o günde sabah salam sosis kepek ekmeği patates tarız şeyler yerim öğlen belki bi pizza olur küçük donmuş pizzalardan. Arada bi iskender yiyebilirim ?
Beslenme programımda böyle + yanlış bişey varsa yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum yulaf ezmesi de alıcam düşünüyorum.
Ölçülerim ;
Kalça 95 cm en yağlı yer denilebilir 100 cmde olabilir
Ön Kol 30 cm Sabah akşam buraya önem veriyorum bilek güreşi için Ama güçsüz sanki ( Kötüyüm bilek güreşinde program istiyorum bilenlerden çok ağır olsun tercihim)
Sağ kol 37 cm Yağ o kadar az var ki kollarımda güzel duruyor
Sol kol 35 cm
Omuzlarımı tam ölçemedim ama en az 110 - 130 arası bişey ön omuzlarım sağlamdır
Bel çevrem 78 cm memnunum gayet
Ve bel çevrem 78 olmasına rağmen alt tarafında göbek diye nitelendirilen yer 85 cm falan çıkıyor
Baldır 39 cm yağ çoğu
Göğüs 105 cm yağ az var çalışıyorum
7 ay boyunca aynı programı uygulayacağım için yorum şart yardımlarınızı bekliyorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:21 ----------
Yardım ???

Pazartesi - Çarşamba - Cuma Günleri Önce 10 dakika bisiklet ardından ağırlık çalışması 10 kg dumbell kullanırım , aletlerdede enseye press vb çok basmayacağım boy etkilememesi için 110 kg basıyosam presste 60 basarım az bişey yaparım uzayana kadar. 1.75 boyum 1.85 e kadar uzamak istiyorum. Ailemde öyle biri yok ama

Salı - Çarşamba - Cumartesi - Pazar antreman olmadığı günler
Mekik akşam 300 tane falan çekerim bide 100 şınav ve +20 yumruk üstünde şınav ve biraz bilek geliştiririm , ön kol. Pazar biraz daha arttırabilirim çalışmayı azda kum torbası çalışırım yağ yakarım hem

Beslenme Programım
Pazartesi çarşamba cuma
Sabah 07 40
Lor peyniri
1 dilim kepek ekmek
1 veya 2 haşlanmış yumurta ( kaç yiyeyim

Su veya yarım yağlı süt
Öğlen 12 15
Su
Başka ne alayım okuldan almak zorundayım köfte ekmek falan mı alayım yoksa küçük 1 tane çikolatamı benim tercihim bişey yememek ?
15 30
Sebze yemeği tercihim
Veya haşlanmış tavuk biraz baharatlı
Yanında yoğurt veya ayran ( Tam yağlı olsa sorun olurmu )
18 00 veya 20 00 arası spor salonu giderim gitmeden önce bişeyler yerim
Geldikten sonra da bir elma veya kepek ekmeği lor peyniri domates.
Antreman günleri olmadığındada salı perşembe cumartesi aynı beslenme sadece şu antremandan sonraki yemekler falan olmaz.
Pazar ise bozacakmışız heralde beslenme programını o günde sabah salam sosis kepek ekmeği patates tarız şeyler yerim öğlen belki bi pizza olur küçük donmuş pizzalardan. Arada bi iskender yiyebilirim ?

Beslenme programımda böyle + yanlış bişey varsa yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum yulaf ezmesi de alıcam düşünüyorum.
Ölçülerim ;
Kalça 95 cm en yağlı yer denilebilir 100 cmde olabilir
Ön Kol 30 cm Sabah akşam buraya önem veriyorum bilek güreşi için Ama güçsüz sanki ( Kötüyüm bilek güreşinde program istiyorum bilenlerden çok ağır olsun tercihim)
Sağ kol 37 cm Yağ o kadar az var ki kollarımda güzel duruyor
Sol kol 35 cm
Omuzlarımı tam ölçemedim ama en az 110 - 130 arası bişey ön omuzlarım sağlamdır
Bel çevrem 78 cm memnunum gayet
Ve bel çevrem 78 olmasına rağmen alt tarafında göbek diye nitelendirilen yer 85 cm falan çıkıyor

Baldır 39 cm yağ çoğu
Göğüs 105 cm yağ az var çalışıyorum
7 ay boyunca aynı programı uygulayacağım için yorum şart yardımlarınızı bekliyorum
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:21 ----------
Yardım ???
Son düzenleyen: Moderatör: