17 yaşındayım öncelikle vucudumdan bahsetmek istiyorum
arkadaslar vucudum felaket bir durumda oyle ki simdiye kadar boyle BİÇİMSİZ bir vucudu cogunuz gorememissinizdir yani vucudumdan bile tanıyabilirler beni o yuzden resim koyamam
şöyleki bende inanılmaz derecede ADONİS bulunmakta bildiginiz yag torbaları.
ayrıca nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama arka yani popo kısmım oldukça yaglı.
göbek yok denecek kadar hatta yok bile
ancak şöyleki gövde kısmım kız gibi yada ince bi çocuk gibi yağsız.
çok kötü bir vucudum var nasıl düzeltecegimi bilemedim bıktım ve spora boşladım fitness agırlıklı
bir yıl gıttım ama diyet miyet adam bişey demeyince hiçbir işe yaramadı
yakında tekrar başlıycam uyelıgım var ama sorum şöyle;
bir göz önüne getirin sizce bu vucudu nasıl toplarım ne gibi egzersizler önerirsiniz bende spor hocama söyliyim adamın salladıgı yok bana guven diyip duruyo ama fos biliyorum.
cevaplarınız için teşekkürler .
arkadaslar vucudum felaket bir durumda oyle ki simdiye kadar boyle BİÇİMSİZ bir vucudu cogunuz gorememissinizdir yani vucudumdan bile tanıyabilirler beni o yuzden resim koyamam
şöyleki bende inanılmaz derecede ADONİS bulunmakta bildiginiz yag torbaları.
ayrıca nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama arka yani popo kısmım oldukça yaglı.
göbek yok denecek kadar hatta yok bile
ancak şöyleki gövde kısmım kız gibi yada ince bi çocuk gibi yağsız.
çok kötü bir vucudum var nasıl düzeltecegimi bilemedim bıktım ve spora boşladım fitness agırlıklı
bir yıl gıttım ama diyet miyet adam bişey demeyince hiçbir işe yaramadı
yakında tekrar başlıycam uyelıgım var ama sorum şöyle;
bir göz önüne getirin sizce bu vucudu nasıl toplarım ne gibi egzersizler önerirsiniz bende spor hocama söyliyim adamın salladıgı yok bana guven diyip duruyo ama fos biliyorum.
cevaplarınız için teşekkürler .